برنامه یاد بعضی نفرات
 
آثار صوتی موزه موسیقی بر اساس معیارهای بین المللی آرشیو می‌شود
بر اساس تفاهم نامه موزه موسیقی و مرکز موسیقی هیلدس‌هایم آلمان
آثار صوتی موزه موسیقی بر اساس معیارهای بین المللی آرشیو می‌شود
موسیقی ما- تفاهم نامه همکاری بین موزه موسیقی و دانشکده موسیقی شهر هانوفر و دانشگاه هیلدس‌هایم منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی موزه موسیقی بر اساس تفاهم نامه میان مرکز موسیقی هیلدس‌هایم و موزه موسیقی مقرر شد، مرکز موسیقی هیلدس‌هایم از نظر فنی موزه موسیقی تهران را حمایت کند.
رایمون فوگلس؛ رییس مرکز موسیقی هیلدس‌هایم گفت: این تفاهم نامه همکاری به منظور محفوظ نگهداشتن آثار موسیقی و فرهنگی ایران و دسترسی دانشجویان و محققان ایرانی و خارجی به آرشیو موزه موسیقی است.
رییس مرکز موسیقی هیلدس‌هایم که تجربه زیادی در زمینه آثار موسیقی قدیمی دارد، موزه موسیقی را مرکزی حرفه‌ای در زمینه موسیقی خواند و گفت: آرشیو صوتی موزه موسیقی میراث انسانی ارزشمندی است.
همچنین وی افزود: کیفیت موزه موسیقی ایران در حد استاندارد جهانی است و نمایشگاه ساز‌ها و بخش پژوهشی موزه موسیقی فضایی مناسبی را به وجود آورده است که در موزه‌های اروپا چندان این فضا دیده نمی‌شود. همچنین هماهنگی خوبی بین بخش‌های مختلف موزه وجود دارد که با خاصیت موسیقی هماهنگ است. در برخی از موزه‌ها تنها ساز‌ها، کتاب و سایر موارد صرفا نگه داری می‌شود، اما بخش برجسته موزه موسیقی بخش آرشیوصوتی است که میراث موسیقی ایرانی است و می‌تواند مورد استفاده موسیقیدانان و پژوهشگران دنیا قرار گیرد.
او با اشاره به آرشیو آثار صوتی موزه موسیقی از سوی مرکز موسیقی هیلدس‌هایم گفت: آرشیو آثار صوتی این موزه براساس معیارهای تعریف شده موسسه بین المللی یاسا انجام می‌شود تا آرشیو صوتی موسیقی موزه به معیارهای بین المللی نزدیک شود.
فوگلس در ادامه گفت کرد: گنجینه موزه تنها برا ی موزه موسیقی محسوب نمی‌شود بلکه میراث بشری و گنجینه‌ای برای تمام انسانهاست و مجموعه‌ای برای محققان و پژوهشگران موسیقی است و این مهم‌ترین دلیل برای همکاری ما با موزه موسیقی است.
رییس مرکز موسیقی هیلدس‌هایم افزود: گفت‌و‌گوی فرهنگی وقتی حاصل می‌شود که شناخت دو طرفه وجود داشته باشد. برای تحقق تعامل و گفت‌و‌گوی فرهنگی هر دو طرف باید از تاریخ و ویژگی‌های موسیقی یکدیگر شناخت پیدا کنند.
فوگلس در پایان گفت: در واقع استفاده‌ای که ما از این همکاری می‌بریم این است که آگاهی ودانش خود را نسبت به موسیقی ایرانی افزایش می‌دهیم و می‌توانیم این دانش را به دانشجویان نیز ارائه کنیم.
اردیبهشت ماه امسال علی مرادخانی مدیر موزه موسیقی طی سفری به‌ آلمان مذاکرات اولیه را برای همکاری موزه موسیقی ایران و دانشکده موسیقی شهر هانوفر و دانشگاه هیلدس‌هایم انجام داد.
در بخش صوتی موزه موسیقی نزدیک به ۲۰ هزار ساعت صوت موسیقی ایرانی و خارجی وجود دارد و با توجه به توافقات اولیه کار روی این آثار از دی ماه آغاز خواهد شد.
منبع: 
موسیقی ما
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 مهر 1390 - 00:00

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود آثار صوتی موزه موسیقی بر اساس معیارهای بین المللی آرشیو می‌شود | موسیقی ما