برنامه یاد بعضی نفرات
 
در مراسم رونمایی و نشست خبری آلبوم «جزر و مد» عنوان شد؛
علی پارسا: سرم را تا همیشه به خاطر تولید این آلبوم بالا می‌گیرم
موسیقی ما - نشست خبری و مراسم رونمایی از آلبوم «جزر و مد» صبح روز چهارشنبه 24 شهریور 1395 در پردیس چارسو برگزار شد.

به گزارش «موسیقی ما»، در این برنامه که با حضور عوامل تولید آلبوم «جزر و مد»، دکتر سید حسین فاطمی (تهیه کننده آلبوم)، محمدرضا عباسی (مدیرعامل موسسه فرهنگی نغمه ماندگار پارس و مدیر اجرایی آلبوم) و علی پارسا برگزار شد، حاضرین در سالن در ابتدا شاهد پخش موزیک ویدئویی با صدای علی پارسا بودند و در ادامه جلسه پرسش و پاسخ بین اهالی رسانه با این خواننده و عوامل تهیه و تولید آلبوم آغاز شد.

علی پارسا در ابتدای صحبت‌های خود گفت: «تولید آلبوم «جزر و مد» برای من خیلی زمان‌بر شد. بعد از طی کردن یک پروسه مقدماتی برای تولید آن، آشنایی با دکتر فاطمی -تهیه‌کننده آلبوم- باعث شد تقریباً همه چیز برای من از اول شروع شود و آلبوم را بار دیگر در دو سال جمع کردیم. در واقع نگرش هنری من روی این اثر تغییر کرد. فراز و نشیب‌های زیادی را سپری کردم تا به این مرحله برسم ولی حالا که به گذشته فکر می‌کنم، احساس می‌کنم که تا همیشه می‌توانم سرم را به خاطر تولید این آلبوم بالا نگه دارم.»
 
  • * بدقولی در زمان انتشار آلبوم
علی پارسا در توضیح دلایل تاخیر در انتشار این آلبوم گفت: «من احساس می‌کنم این تاخیر به نفع ما شد. بخشی از این تاخیر به خاطر وسواس‌های من بود و حتی این وسواس‌ها بعضاً آزار دهنده هم می‌شد. ولی به هر حال به نظر من، وقتی یک خواننده صد در صد از اثرش رضایت پیدا نکند، هرگز نمی‌تواند آن را روانه بازار موسیقی کند و همین باعث شد من هم تا انتهای کار، با جدیت و صبر روی آثار کار کنم و بخش دیگر تاخیر به خاطر بدقولی‌های شرکت پخش بود که دیگر اجتناب‌ناپذیر بود. ولی پس از پیگیری‌های انجام شده، اوضاع توزیع آلبوم در همه جای کشور بهتر شده و به نظرم رویه کنونی باعث شده آلبوم به دست اکثر دوستداران موسیقی برسد.»

مدیر اجرایی آلبوم «جزر و مد» نیز با اشاره به برخی بدقولی ها در زمان انتشار آلبوم توضیح داد: «تولید آلبوم «جزر و مد» از 9 سال پیش آغاز شد. علی پارسا با چهره‌های زیادی در آن سال‌ها همکاری کرده بود. اقدام برای مجوز حدود دو سال طول کشید و با توجه به وسواس علی پارسا و حساسیت‌هایی که داشت، انتشار آن همین طور به تعویق افتاد. اعتقاد دارم علی پارسا برای تک تک ترانه‌هایش فکر کرده و حرف دارد. خواننده مولفی که ترانه می‌سراید و ملودی می‌سازد و در دوره‌ای که کپی کاری در بازار موسیقی به طرز نگران‌کننده‌ای همه‌گیر شده، حاصل تفکر و خلاقیت ذهنی‌اش را در اختیار مخاطبانش قرار داده است. در این مسیر دکتر فاطمی حمایت‌های فراوانی از این آلبوم داشتند و باعث شدند امروز شاهد انتشار آن در بازار موسیقی کشور باشیم. ایشان یک تنه تمام بستر های تبلیغاتی و حمایتی را برای آلبوم در نظر گرفتند و باعث شدند این آلبوم پس از همه‌گیر شدن تک قطعات علی پارسا در اینترنت، به دست مخاطبانش برسد و از این بابت خوشحالیم. همان طور که دکتر و علی پارسا به آن اشاره کردند قطعاً بابت انتشار این آلبوم، تا همیشه می‌توانیم سرمان رابالا نگه داریم و این آلبوم هرگز آلبوم یک بار مصرفی نیست.»

محمدرضا عباسی افزود: « ما دیروز اینجا در نشست خبری آلبوم فرمان فتحعلیان سخنان جالبی شنیدیم. آقای فتحعلیان به بحران شرکت‌های پخش آثار موسیقی اشاره کردند و با توجه به اینکه من در شرکت تهیه و تولید آلبوم هستم، کاملا متوجه این فضاها هستم. با صراحت اعلام می‌کنم که وقتی برای انتشار آلبوم ها، سراغ شرکت های پخش می‌رویم، بن بست بزرگی را در برابر خود می‌بینیم.»

دکتر سیدحسین فاطمی نیز در بخشی از سخنان خود با اشاره به رزومه سینمایی خود توضیح داد: «رشته اصلی من کارگردانی سینما است و سال‌های زیادی را در خارج از کشور به تحصیل این رشته پرداخته‌ام. طی فرایندی جالب با علی پارسا آشنا شدم و به مرور نسبت به آثار این خواننده جوان توانستم شناخت جدی‌تری پیدا کنم و پس از چند جلسه توانستم به این نتیجه برسم که این هنر و این صدا قابلیت‌های بالایی دارد و می‌تواند به خوبی در جامعه ایرانی به گوش همه برسد و تصمیم به همکاری با این خواننده گرفتم و امروز پس از چیزی حدود دو سال خوشحالم که این آلبوم روانه بازار موسیقی کشور شده است و از اینکه توانسته‌ایم خوراک فرهنگی‌ای با این کیفیت خوب و صدای علی پارسا را در اختیار دوستداران موسیقی قرار دهیم، احساس خوشایندی دارم.»

وی افزود: «موزیک‌ویدئوهایی که برای علی پارسا ساخته شد حاصل همکاری من با یکی از جوانان خوش آتیه ایرانی بود که با ایشان آشنا شدیم. آقای سبحان فرزانه که در جمع ما هم حاضر هستند، در تولید موزیک‌ویدئوهای علی پارسا نقش زیادی داشتند که باعث شد موسیقی و صدای علی پارسا بهتر و قوی‌تر به گوش مخاطبانش برسد.»
 
  • * آلبوم «جزر و مد»
خواننده قطعه «بذار گریه کنم» در پاسخ به سوال خبرنگاری که درباره محتوای آلبوم «جزر و مد» و دلایل انتخاب این اسم توضیح داد: «جزر و مد، فراز و نشیب احساسات یک انسان در تمام دوران زندگی‌اش است که در قالب‌های محتلف می‌تواند عمومیت پیدا کند و به جامعه نشر داده شود. قطعه «جزر و مد» را برادرم رضا پارسا آهنگسازی کرده و ترانه اش را گفته ولی عمده آثار آلبوم از ساخته های خود من است. تنظیم کننده های آلبوم که واقعا پا به پای من برای تولید این آلبوم وسواس به خرج دادند و از آنها ممنونم. میلاد رضایی، امین شعاع شرق، شهریار علوی و دوست خوبم بابک مافی که واقعا همکاری با آنها برای من دلنشین بود. آقای مسعود رضایی هم کلیه قطعات را میکس و مستر کردند. همه برای تولید یک اثر قوی وقت و انرژی صرف کردند که از آنها ممنونم. «جزر و مد» کلام محور است و شاید بتوان آنرا یک فیلم صوتی دانست که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. تفاوت کلامی بین آثار این آلبوم برای من اولویت بوده‌اند و سعی کرده‌ام از لحاظ محتوایی، آثاری متفاوت را در کلیت این آلبوم داشته باشم. «جزر و مد» یک داستان عاشقانه است که موسیقی خیلی به آن کمک کرده است.»

پارسا در توضیح دلایل محبوبیت یک اثر موسیقی در نسل جدید نیز معتقد بود: «اعتقاد دارم در نسل جدید، موفقیت یک قطعه موسیقی بستگی زیادی به متن ترانه آن دارد. ملودی و تنظیم یک اثردر مراحل بعدی هستند. یعنی اگر قرار باشد به ترتیب از عوامل موثر در شنیده شدن یک اثر موسیقی نام ببریم، قطعا ترانه اولویت اول است. این نظر شخصی من نیست و یک بحث کارشناسی است. ولی اینکه کسی ادعا کند که من امروز می‌خواهم کاری بسازم که قطعا هیت خواهد شد، قطعا این ماجرا نشدنی است. اقبال عمومی به یک اثر، بدون شک درصد بالایی به شانس و اتفاق‌های جانبی ربط دارد. البته که کیفیت و محتوای آن اثر هم تاثیر مستقیم دارد ولی آثاری که مورد توجه عموم قرار گرفته اند، عمدتا حواشی مختلف در بیشتر شنیده شدن آن تاثیر داشته است.»

این خواننده در انتهای صحبت های خود تاکید کرد: «خیلی برای این آلبوم زحمت کشیدم و خود خدا خوب می‌داند. وقتی این آلبوم را شروع کردم، تنها بودم و خودم یک نفره همه امورات آنرا پیش می‌بردم. خیلی از ستاره‌های این روزهای بازار موسیقی، آن زمان ستاره نبودند و من در دوران هنری هنرمندان موسیقی بسیار دقیق می‌شوم و آنرا بررسی می‌کنم. به خاطر مشکلاتی که داشتم ملودی‌هایم فدا می‌شد و آثار من به نام افراد دیگر منتشر می‌شد. یک موج زودگذر اتفاق می‌افتاد و تمام می‌شد و می‌رفت. چند سالی تحمل کردم و به مرور با دوستانی که در این آلبوم با آنها همکاری کرده‌ام، آشنا شدم. آن زمان در یک استودیو کار می‌کردم و فقط آهنگسازی انجام می‌دادم. به مرور امیدواری من برای ادامه فعالیتم بیشتر شد و با اضافه شدن دکتر فاطمی و آقای عباسی انرژی زیادی گرفتم و توانستم خیلی زود خودم را پیدا کنم و بتوانم مسیر درست را انتخاب کنم و پیش بروم. تیم ما بزرگتر و منسجم تر شد. حالا بخاطر امروز و همه این اتفاقات خوب خدا را شکر می‌کنم ولی اهداف بزرگ تری دارم و امیدوارم به مرور بتوانم به آنها برسم. حمایت های دکتر فاطمی امید و انگیزه را به من برگرداند و حالا اتفاقات هنری من جوری که من دوست داشتم، در حال رخ دادن است و این روند برای من دلپذیر است.»

مراسم جشن امضا این آلبوم در تاریخ دوشنبه 29 شهریور در زادگاه این هنرمند در لنگرود برگزار خواهد.

گزارش تصویری نشست خبری این خواننده در تهران را از نگاه دوربین «سارا عبداللهی» در ادامه ملاحظه کنید.
منبع: 
سایت «موسیقی ما»
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 شهریور 1395 - 18:44

برچسب ها:

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود علی پارسا: سرم را تا همیشه به خاطر تولید این آلبوم بالا می‌گیرم | موسیقی ما