برنامه یاد بعضی نفرات
 
برخي گروه‌هاي موسيقي به دليل حجم بالاي كنسرت‌ها گله‌مند هستند
مديرعامل انجمن موسيقي:
برخي گروه‌هاي موسيقي به دليل حجم بالاي كنسرت‌ها گله‌مند هستند
موسیقی ما - مديرعامل انجمن موسيقي ايران برنامه‌هاي اين انجمن را برشمرد و درباره وضعيت موسيقي سخن گفت.بابك رضاييدرباره برنامه‌هاي آتي اين انجمن گفت: 7 آذرماه هفت اثر موسيقايي انجمن موسيقي ايران كه هم در ژانر موسيقي مقامي، محلي و دو اثر از موسيقي«تاجيكستان و آذربايجان» كه منتشر شده درسالن «رودكي» رونمايي خواهد شد.

وي همچنين گفت:جديد‌ترين برنامه اركستر سمفونيك نيز به رهبري نادر مرتضي‌پور 13 و 14 آبان‌ماه به مناسبت هفته فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در «دوحه» قطر كه امسال به عنوان پايتخت جهان عرب معرفي شده است، اجرا خواهد داشت.

رييس انجمن موسيقي ايران درباره‌ي برنامه‌هاي اركسترسمفونيك تهران ادامه داد: برنامه‌هاي اركستر سمفونيك تهران در دو بخش انجام خواهد شد. بخش اول همان‌طور كه گفته شد در دوحه قطر برگزار خواهد شد. در اين بخش به اجراي سه قطعه از سه آهنگساز ايراني، يك مومان از قطعه‌ي «بومي‌وار» از مرحوم ثمين باغچه‌بان، يك مومان از سوئيت سمفوني «بيژن و منيژه» اثر حسين دهلوي و يك قطعه خراساني اثر استاد ارسلان كامكار به علاوه اجراي بخش موسيقي فيلم محمد رسول‌الله (ص) پرداخته خواهد شد.

در بخش دوم نيز سمفوني پنج بتهوون نواخته خواهد شد كه اين برنامه در تاريخ 20 و 21 آبان‌ماه ساعت 21 در تالار وحدت به اجرا در خواهد آمد.

رضايي درباره وضعيت كنسرت‌ها به ايسنا گقت: كنسرت‌ها در حال حاضر زياد شده است. ما كه با گروه‌هاي موسيقي ارتباط داريم مي‌بينيم كه برخي از گروه‌هاي موسيقي حتي به دليل حجم بالاي كنسرت‌هايي كه برگزار مي‌شوند، گله‌مند هستند كه برنامه‌هايشان موفق اجرا نمي‌شود، زيرا مخاطب تقسيم شده است و به همين دليل سالن‌هاي افت‌و خيز بيشتري پيدا كرده‌اند.

در ادامه وي حمايت رسانه‌ها از موسيقي را لازم دانست و اظهار كرد: ما سال‌هاست كه مي‌گوييم موسيقي به حمايت رسانه‌ها نياز دارد. اين نكته اينجا معلوم مي‌شود كه مشاهده مي‌كنيم كه موسيقي در حال اجرا شدن است اما اطلاع‌رساني لازم اتفاق نمي‌افتد به هرحال تبليغ كردن به زدن بيلبورد نيست. همه مي‌بينند افرادي كه شانس معرفي از سوي رسانه‌ها را داشتند حتي وقتي كه با يك آگهي كوچك برنامه‌ي خود را اعلام مي‌كنند، سالن‌شان پر مي‌شود. اي كاش در حوزه‌ي رسانه كمي رويكرد‌مان را به هنر موسيقي تغيير دهيم.

رييس انجمن موسيقي ايران درباره‌ي كنترل موسيقي زيرزميني هم گفت: فكر نمي‌كنم آن موسيقي رپي كه به موسيقي زيرزميني مشهور شده است پديده‌ي خيلي وحشتناكي باشد و به نظر من نبايد ما را مرعوب خود كند. اما اگر مي‌خواهيم از اين نوع موسيقي كه عملا بي‌ريشه است و محتواي فرهنگي و عملي را در خود جاي نداده است، نجات پيدا كنيم بايد به موسيقي جدي، علمي، اصيل و مبتني بر فرهنگ و ارزش‌هاي جامعه‌مان توجه كنيم. اين نوع موسيقي زيرزميني در حال حاضر از كانال‌هاي ماهواره‌اي تبليغ مي‌شود و متاسفانه قصد دارند فرهنگ شنيداري جامعه ما را از بين ببرند، بنابراين بايد فضايي را ايجاد كنيم كه موسيقي اصيل‌مان حاكميت خود را ديكته كند.
منبع: 
ایسنا
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 آبان 1389 - 00:00

برچسب ها:

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود برخي گروه‌هاي موسيقي به دليل حجم بالاي كنسرت‌ها گله‌مند هستند | موسیقی ما