جشنواره ملی موسیقی خلاق
 
کنسرت قاف - فرهاد فخرالدینی
 
برنامه یاد بعضی نفرات
 
سهیل نفیسی بعد از حدود یکسال سکوت و بی‌خبری در تهران روی صحنه می‌رود؛
بازگشت خنیاگر
موسیقی ما - سهیل نفیسی، خنیاگر محبوب دهه اخیر موسیقی ایران روز ۱۴ شهریور ماه در تهران روی صحنه می‌رود.

نفیسی بعد از حدود یکسال سکوت و بی‌خبری دوبار شهریور ماه در تهران با مخاطبانش ملاقات خواهد کرد. صمد طالقانی، مدیربرگزاری این کنسرت به موسیقی ما گفت: «در این کنسرت قطعاتی از سه آلبوم منتشر شده این هنرمند در کنار تعدادی از آثار شنیده نشده اجرا می‌شوند.»

به گفته طالقانی ترجیج سهیل نفیسی و گروه برگزاری این است که اطلاعاتی بیش از این داده نشود. طالقانی همچنین توضیح داد که این اجرا مثل اجرای سال گذشته سهیل نفیسی بصورت انفرادی برگزار خواهد شد.

سهیل نفیسی تابستان سال گذشته در تهران و رشت روی صحنه رفت و پس از آن هیچ خبری از فعالیت‌های او منتشر نشد تا اینکه امسال دوباره نیت به اجرای کنسرت کرده است. بسیاری از علاقمندان موسیقی در انتظار خبر آلبوم جدیدی از او هستند.

علاقمندان می‌توانند برای تهیه بلیت از امروز به سایت تیوال (www. tiwall. com) مراجعه کنند.

سهیل نفیسی موسیقیدان و خواننده در سال ۱۳۸۴ با انتشار آلبوم «ری را» در میان علاقمندان جدی موسیقی مطرح شد. نفیسی که بسیاری او را فرهاد زمانه ما می‌دانند، به واسطه انتخاب دقیقی که از اشعار دارد و شکل خاص آواز خواندنش به شانسون‌های فرانسوی هم تشبیه شده است، خوانندگانی که کلام را در حد کمال ادا می‌کنند. نفیسی ۶ سال بعد با آلبوم «ترانه‌های جنوب» بازگشتی درخشان به عرصه موسیقی داشت. آلبومی که بازخوانی ۹ قطعه از ابراهیم منصفی ملقب به رامی بود. این آلبوم نوازندگی به مدد مثال زدنی پویا محمودی در کنار سرودهای زیبای رامی و ترانه خوانی منحصر به فرد سهیل نفیسی، تبدیل به یکی از مهم‌ترین آلبوم‌های دهه اخیر ایران شد. دو سال بعد هم نفیسی آلبوم «چنگ و سرود» را منتشر کرد. آلبومی که پی‌تر سلیمانی‌پور در مسند نوازنده ساکسوفن، کلارینت، کنترباس و گیتار او را همراهی کرده بود. از آن زمان تاکنون هنوز اثر دیگری از نفیسی منتشر نشده است. نفیسی متولد سال ۱۳۴۶ است و در آستانه چهل سالگی اولین آلبوم را منتشر کرد ولی پختی در پس آن نشان می‌داد که در این سال‌ها مشغول به کار بوده. امروز در ۴۷ سالگی یکی از مهم‌ترین هنرمندان موسیقی ایران است که به انزوا و کم حرفی شناخته شده است. باید منتظر بود و دید که امسال سهیل نفیسی چگونه برای علاقمندانش خاطره سازی می‌کند.
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 مرداد 1393 - 14:27

دیدگاه‌ها

چهارشنبه 15 مرداد 1393 - 13:21

خوشحالم که این مطلب رو رفتین برای آقای نفیسی.خیلی کمک میکنه به اینکه مخاطبای بیشتری اینجور هنرمندا که صاحب خط فکری و بینش عمیق توی آثارشون هستن رو بشناسن.من از کارای آقای نفیسی آلبوم ترانه های جنوبشون رو خیلی دوست دارم با اینکه جنوبی نیستم و زبان مادریم نیست اما بسیار ترانه های انسانی و شرافتمندی داره.فضای تنظیم ها خلوت.و اجرا و فضاسازی های آقای نفیسی در عین حفظ سادگی بکر و خیال انگیزه.من همیشه به دوستام پیشنهاد میکنم این آلبومو گوش بدم.همونجور که خیلی از آلبوم های پاپ رو پیشنهاد میکنم مثل شانس فرزاد فرزین، 14 علی لهراسبی،باید به تو برگردم خشایار اعتمادی،بی خوابی سعید شهروز و یا آلبوم ها موسیقی اصیل مثل بر سماع تنبور گروه شمس یا نه فرشته ام نه شیطان یا حریق خزان.
منظورم از آوزدن این اسمها اینه که به نظر من ما باید جوری پیش بریم توی تاثیرگذاری روی مخاطبا که کاری کنیم که کار خوب رو گوش بدم حالا میخواد توی هر ژانری باشه،ما باید کاری کنیم که گوش مخاطب عام موزیک بهترین کارها از ژانرای مختلف رو بشنوه.یکی از کارهایی که میشه کرد همین کار خوبیه که میکنید یعنی معرفی هنرمند

پنجشنبه 16 مرداد 1393 - 21:08

من هرشب با آهنگای سهیل نفیسی می خوابم و خوشحالم که با این خواننده آشنا شدم واقعا آهنگاشون فوق العاده است. آلبوم های ریرا و چنگ و سرود رو گوش کردم حداقل هر آهنگ رو 20 بار گوش کردم اما آلبوم ترانه های جنوب به خاطر گویش بندری بعضی کلماتش رو متوجه نمیشم لطفا اگه میشه متن این ترانه ها رو همرا ترجمه فارسی روی سایت بذارید . مرسی

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود بازگشت خنیاگر | موسیقی ما