گزارشی از همه تنظیم کنندههایی که تاکنون خواننده شدهاند؛
آن میکروفون را بده به من
موسیقی ما – عادت جالبی در میان برخی مخاطبان موسیقی وجود دارد و آن هم جبهه گرفتن در برابر خوانندههای جوان و جدید است. «از مادر و پدرش قهر کرده است!» هم اولین جملهای است که پس از مطرح شدن نام یک خواننده جدید از زبان این دسته از مخاطبان شنیده میشود. در مواردی هم حقیقت همین است و یک دعوای خانوادگی به خواننده شدن یک جوان منجر میشود! اما خوانندگان زیادی هم هستند که بر اساس دانش و یا فعالیتهای قبلی خود به این عرصه قدم می گذارند. تنظیم کنندهها یکی از همین اقشار هستند که با توجه به دانش و تجربیات گذشته، شانس خود را در عرصه خوانندگی امتحان میکنند. این روزها تب خوانندگی در میان تنظیم کنندهها شیوع پیدا کرده است. شاید کمبود خواننده خوش صدا و با تکنیک یا توجه بیشتر به خوانندهها در موسیقی ایران از دلایل این ماجرا باشد. البته تجربههای موفق در این زمینه کم نبوده و بودند تنظیمکنندگان سرشناسی که در عرصه خوانندگی نیز موفق عمل کردند و نهایتا آثار خوبی عرضه شده است. در گزارشی که اکنون پیش روی شما قرار دارد بررسی کردیم که چه تنظیمکنندههایی این روزها درگیر خواندن هستند. اطلاعات محرمانهای را هم از آلبومها و تک قطعات آنها گردآوری کردهایم.
طی روزهای آینده گفتگوهای اختصاصی سایت «موسیقی ما» با تنظیمکنندههایی که فعالیت خواننده را نیز آغاز کردهاند، منتشر خواهد شد و میتوانید در جریان جزئیات دقیقتر آلبومهای آنها از زبان خودشان قرار بگیرید.
- *بازگشت پدرخوانده
- *پس از سکوت
- *تفاوت گرا
- * ضربدر میلاد
- *شروع پاییزی
- *بی سر و صدا
- *از امیروکس تا جمالفرد
- *مستقل و متمرکز
- *یک سال پس از عصر پاییزی
طی روزهای آینده گفتگوهای اختصاصی سایت «موسیقی ما» با تنظیمکنندههایی که فعالیت خواننده را نیز آغاز کردهاند، منتشر خواهد شد و میتوانید در جریان جزئیات دقیقتر آلبومهای آنها از زبان خودشان قرار بگیرید.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1393 - 10:17
دیدگاهها
گزارش خوبی بود
اگر با اعتماد به نفس و دقت و تبلیغات خوب آلبوم هاشونو منتظر کنن من فکر می کنم که آلبوم های موفق و خوبی باشن چون به هر حال تکنیکی و درت می خونن
البته ته صدا هم حتما لازمه دیگه
آلبوم بهروز صفاریان چه شود...
خيلي از خواننده هايي كه با اين افراد كار كردند هم صداي خاصي ندارن چه برسه اينها ...
حتی فکر شنیدن ترانه هایی که بهروز صفاریان خونده هیجان زدم میکنه
جالبه یادمه وقتی سیروان خسروی آلبوم ساعت 9 رو منتشر کرد خیلی از همین هنرمند ها و البته مردم میگفتن که یه تنطیم کننده چرا باید خواننده بشه و اصلا اون رو چه به خوانندگی ولی خوب دیدیم که سیروان چه فضایی رو درست کرد و همون منتقد ها الان هوادار سیروان هستند حالا تازه این تنطیم کننده ها اومدن جلو !!!
میخوام بگم یه تنطیم کننده ی حرفه ای که کارش درسته اگر ته صدای خوب و خاصی داشته باشه از هر خواننده ای بهتر کار میکنه چون خودش میدونه چی میخواد و چیکار باید بکنه...چه بسا خیلی از همین تنطیم کننده ها هم ایده آل هایی توی سرشون هست که با هیچ خواننده ای نتونستن درش بیارن و اما وقتی خودش خواننده باشه قضیه خیلی فرق میکنه مثل راننده ای که اتومبیلش رو خودش ساخته !
البته امیدوارم هرکدوم از این تنطیم کننده ها سبک مخصوص خودشون رو داشته باشند و خدایی نکرده طوری نشه که شاهد تکرار مکررات باشیم و مثل خیلی از آهنگ های فعلی یه درام و یه گیتار آگوستیک با آکوردهای تکراری و یا علی از تو مدد ...
فراموش نکنید که احسان خواجه امیری هم ابتدا در کسوت اهنگساز و تنظیم کننده فعالیت میکرد
هرکس بتونه کار قوی ارائه بده مردم هم میپذیرن...
اینم که خواننده ها میگن تنظیم کننده ها نباید بخونن واسه اینه که می ترسن...
بهروز صفاریان یه استاد به تمام معناست.در هر عرصه ای موفق است.خوانندگی هم همینطور.هنوز داریم بعد از این همه سال آهنگ عذاب دوست داشتن،بامن بمون،به من چیزی بگو رو گوش میکنیم و لذت میبریم.
چه اشکالی داره یه تنظیم کننده ای که صدای خوبی داره خودش بخونه. در بین اینا من کارای میلاد ترابی رو بیشتر می پسندم. به نظر من اگه آلبوم ضربدر 2 میلاد توی یه کشوری مثل آمریکا یا کشورهای اروپایی و به زبون اونا منتشر میشد الان یکی از بهترین آلبوما میشد. چون اینجور سبک موزیک (تینیجری) بین مردم ما و علایقشون زیاد مرسوم نیست ولی این آلبوم قابلیت مقایسه با آلبوم های مطرح جهان رو داشت. در بین تنظیم کننده های دیگه که خواننده شدن و البته کاراشونم گرفته و موفق بودن "پازل باند" رو میشه نام برد با اینکه تازه خوانندگی رو شروع کردن ولی همین 7،8 تا کارشون خیلی با کیفیت بوده.
بهترینشون میلاد تاربیه که صداشم خوبه نسبت به بقیه ...
مهدی احمدوند
اون اهنگ بهروز هنوز توی گوشیمه.گوشش میدم. معرکه است.
نمیدونم چرا اما به شدت اعتقاد دارم که اقای یهروز صفاریان اون نوآوری که در البوم های محمد اصفهانی، فریدون آسرایی داشتند رو ندارن و به جز چند کار با فضا سازی مناسب (جشن رمضان محمد علیزاده)کار خوبی ارائه ندادن از تنظیم کارهای آرش اهنگری گرفته تا کاری که واسه ی علیرضا قرایی منش تولید کردن و کاری که برای علی لهراسبی انجام دادن که اگر ما سولو و بداهه نوازی احسان نی زن رو از کار برداریم فکر نمیکنم کار مغز داری باشه یا دو کاری که برای اقای خواجه امیری تنظیم کردن (دروازه های دنیا-تقدیر) که هیچ کدام با اقبال عمومی رو به رو نشد حتی تیتراژ سریال ماتادور یک بار در کنسرت اجرا شد اون هم در کنسرتی که خود اقای صفاریان حضور داشتن و بعد از اون دیگه هیچ وقت اجرا نشد،البته من در جایگاهی نیستم که کار ایشون رو نقد کنم اما احساس میکنم که موسیقی ایشون مثل قبل صدا دهی خوبی نداره و یک مقدار قدیمی شده (در کارهای الکترونیک)و بعد از البوم غریبانه که خیلی از زمان خودش جلو بود کار گوش نوازی ارائه ندادن در این که ایشون در سبک خودشون و کلا تنظیم خبره هستن شکی نیست و در دهه 80 زیبا ترین کارها رو ارائه دادن اما امیدوارم این روال رو در البوم اقای خواجه امیری پیش نگیرن شاهد همون صفاریان دهه 80 باشیم برای ایشون آرزوی موفقیت میکنم.
جرآت میخوام کسی از استاد بینظیر تنظیم یعنی استاد صفاریان ایراد بگیره
اصلا تو موسیقی پاپ بهتر از ایشون نداریم یه مشت آدم بی تجربه که فرق گیتار رو از ویولن نمیدونن میان راجع به استاد صفاریان نظر میذارن
آهای جماعت بی تجربه شما بهتره هوادار همونایی باشید که با یه نرم افزار تو زیرزمین خونه باباشون موزیک میسازن و تنظیم میکنن
همكاري بهروز صفاريان با استاد كبير موسيقي پاپ ايران " شادمهر عقيلي " در آلبوم مسافر و دهاتي هيچگاه فراموش نخواهد شد ... به اميد همكاري مجدد اين دو ستاره!
به نظر من اگه يه تنظيم کننده يا اهنگساز يا خواننده روى نقطه قوت خودش بيشتر کارکنه اينده بهترى درانتظارشه.
من نميدونم چرا نبايد مقوله تنظيم .خوانندگى.ملودى.ترانه رو از هم تفکيک کنيم.
چقدر خواننده داشتيم که هم ترانه ميگفتن هم تنظيم ميکردن هم ملودى ميساختن الان ديگه دچار تکرار و از هم گسيختگى شدن.
چون نتونستن درک کنن که يه هنرمند نميتونه توى هر زمينه اى تو حرفه خودش ورود کنه و موفق باشه.
به نظر من شهاب اکبرى پدرام کشتکار ديگه اون ايده هايى رو که توى گذشته داشتن تو زمينه تنظيم ديگه ندارن.
همين البوم مازيار و حميد عسگرى چندتا قطعش رو شهاب اکبرى تنظيم کرد سال قبلشم البوم 13 و دلت با منه حباب محسن چاووشى و محمد عليزاده محسن يگانه رو تنظيم کرد
شما اين تنظيما رو کنار هم بزاريد اکثريت شبيه هم از لحاظ تکنيکاى تنظيم هيچ ايده جديدى به کار گرفته نشده حتى با گذشت زمان.
جالبه همين البوما هم زياد مورد استقبال قرار نگرفتن چون مخاطباى موزيک گوششون ديگه به شنيدن تنظيماى تکرارى عادت کرده.
فرشيد حسامى به نظر من اينده روشن ترى داره چون کنار بهروز صفاريان تجربه زيادى جمع کرده.
در مورد اميرجمالفرد چيزه خاصى واسه گفتن ندارم شما قطعه غلط کردم با دزيره و خوان هفتصد رو گوش کنيد 70 درصد سيمبل و افکتاى که روى کارا گذاشته شده شبيه همه.اصلا خلاقيتى توى کار نيست.
اما معين راهبر هومن نامدارى و ارون حسينى که اسمى ازش برده نشد به نظر من جاى گزين خوبى واسه بهروز صفاريان سيروان خسروى و کوشان حداد خواهند شد.
وسوسه خوانندگى بيشتر به خاطر کسب درامدو بيشتر ديده شدنه.
اين دليل نميشه که هرکس تنظيم کننده ترانه سرا ويا اهنگسازه خوبى باشه ميتونه خواننده خوبى هم باشه.
به نظر من روزبه بمانى واقعاا صداى قوى داره ((شب شيشه اى )) خوب ترانه مينوىسه با عليرضا افگارى هم دوست صميمى اه که بهترين اهنگسازه ايرانه ولى هيچ وقت خودشو درگير خوانندگى نکرد شايد اگه وارد اين مقوله ميشد حجم کار زياد دغدغهاى خوانندگى اونو از مسيره اصليش دور ميکرد.
به هر حال من هيچ مشکلى با اين عزيزان ندارم فقط اميدوار حال بد موسيقى ايران بهتر شه
ديگه خسته شديم ازبس البوماى عجيب و غريب با تبليغ زياد حتى يه سال قبل از انتشار البوم شنيدمو بعد انتشارش هيچى نديديم فقط ادعاا.
√√√√
به اميده البوم احسان
اما من همچنان طرفدار تنظیم های فوق العادشون هستم
استاد علیرضا افکاری - نیکان ابراهیمی - سعید سام - کوشان حداد - شهاب اکبری - میلاد ترابی - فرزاد فتاحی - سیروان خسروی - مسعود جهانی - مهران عباسی - بابک مافی
این هنرمندان به جرعت بهترین و حرفه ای ترین تنظیم کنندگان حال موسیقی ایران هستند.
به افتخارشون بلند دست بزنید.......
خيلي خوشحالم،بالاخره بهروز صفاريان البومشونو دارن اماده ميكنن.هوراااا
چه شود:) .مرسي ازخبرخوبتون
خسته نباشید.... کاش از خواننده های دیگه هم گزارش میذاشتید....
مثل آقای *** بابک مافی *** که هم تنظیم کننده قهاریست و هم صدای فوق العاده ای دارن...
افزودن یک دیدگاه جدید