برنامه یاد بعضی نفرات
 
آلبوم حافظ ناظری به 6 بخش جایزه «گرمی» راه یافت؛
رقابت «ناگفته» با بهترین‌های موسیقی جهان
موسیقی ما - آلبوم «ناگفته» حافظ ناظری که در ایران با عنوان «بعد یازدهم» عرضه شده، برای داوری در شش‌بخش پنجاه‌وهفتمین جایزه گرمی به این رقابت مهم راه یافت.

تازه‌ترین ساخته حافظ ناظری در حالی از اسفند سال گذشته از سوی شرکت سونی وارد بازار شد که برای اولین‌بار این شرکت در بخش کلاسیک خود اثری مستقل از یک آهنگساز خاورمیانه را تولید کرد. این آلبوم که به گفته ناظری تلفیقی از موسیقی شرقی و غربی است، توانسته در مرحله اول انتخاب آثار برای تعیین بهترین‌های موسیقی در جایزه گرمی در شش‌بخش مورد تایید قرار گیرد. این آلبوم برای اولین‌بار است به‌عنوان تنها اثر از خاورمیانه در شاخه‌های زیادی پذیرفته شده و در مرحله اول در بخش‌های بهترین آهنگسازی موسیقی کلاسیک جهان، بهترین اثر فرافرهنگی موسیقی کلاسیک جهان، آلبوم سال موسیقی جهان، هنرمند سال موسیقی جهان (حافظ ناظری)، بهترین تهیه‌کننده موسیقی جهان (حافظ ناظری و دیوید فراست) و بهترین صدابرداری آثار موسیقی کلاسیک جهان انتخاب شده است.

«ناگفته» طی کمتر از یک‌سالی که از انتشار آن می‌گذرد، موفقیت‌های دیگری نیز کسب کرده و برای اولین‌بار توانسته رتبه نخست فروش موسیقی کلاسیک دنیا را از آن خود کند. این رویداد در حالی صورت می‌گیرد که برای اولین‌بار است اثری از یک هنرمند اهل خاورمیانه توانسته این رکورد را در موسیقی کلاسیک جهان کسب کند. همچنین در دومین جشن «موسیقی ما» که مهرماه سال‌جاری در تالار وحدت برگزار شد، حافظ ناظری به‌همراه گروه «چارتار» جایزه بخش موسیقی تلفیقی را به خانه برد.

به‌غیر از شهرام ناظری، شوالیه آواز ایران که پسرش را در این آلبوم همراهی کرده است، دیپاک چوپرا، فیلسوف هندی نیز که از سوی مجله تایم به‌عنوان یکی از صدقهرمان و الگوی قرن انتخاب شده، در این اثر مشارکت داشته است. چوپرا با آلبوم «هدیه عشق» اشعار مولانا را به زبان انگلیسی و فارسی آهنگسازی و اجرا کرده که در کنار او خواننده‌های مطرح غربی همخوانی می‌کردند. همچنین می‌توان به حضور دیگرنوازنده‌های موسیقی که تاکنون نامزد یا دارنده جایزه‌های معتبر موسیقی همچون گرمی شده‌اند همچون ذاکر حسین نوازنده طبلا، گلن ولز نوازنده سازهای کوبه‌ای، مت هایموویتز نوازنده ویولنسل و پاول نیوبائر نوازنده ویولا در این اثر اشاره کرد.

مرحله دوم بررسی آثار راه‌یافته به جایزه گرمی در ماه‌دسامبر و برندگان نهایی در هشتم‌فوریه 2015 اعلام می‌شوند. جایزه گرمی یکی از معتبرترین و شناخته‌شده‌ترین جایزه‌های موسیقی است که هرسال طی مراسمی از سوی آکادمی ملی علوم و هنرهای شنیداری آمریکا برگزار می‌شود. هنرمندان محبوب و حرفه‌ای زیادی در این مراسم شرکت می‌کنند و محبوبیت آن به‌حدی است که شبکه‌های تلویزیونی آن را به‌صورت زنده پوشش می‌دهند.

پیش از این، در سال2007 شهرام و حافظ ناظری برای آلبوم «شور رومی» نامزد دریافت جایزه گرمی شدند. حسین علیزاده آهنگساز، پژوهشگر و نوازنده تار و سه‌تار در سال2007 با آلبوم «به تماشای آب‌های سپید» نامزد دریافت سه‌جایزه گرمی شد. کیهان کلهر، آهنگساز هم چهاربار در سال‌های2002، 2003، 2005 و 2009 نامزد جایزه گرمی شده‌ است. همچنین آلبوم‌های «فریاد» و «بی‌تو به‌سر نمی‌شود» از آثار مشترک محمدرضا شجریان، حسین علیزاده، کیهان کلهر و همایون شجریان از دیگر نامزدهای ایرانی دریافت جایزه گرمی بوده‌اند.

علی شیرازی‌نیا و شهرام طیبی، دوآهنگساز ایرانی- آمریکایی نیز در سال2002 موفق به دریافت جایزه گرمی برای بهترین ریمیکس سال شدند. این دو در سال2001 و 2005 نیز نامزد دریافت این جایزه برای بهترین ریمیکس سال بوده‌اند. بهزاد رنجبران، دیگر ایرانی مقیم آمریکاست که در سال2006 نامزد دریافت جایزه گرمی برای سه‌گانه ایرانی خود شد.
تاریخ انتشار : شنبه 10 آبان 1393 - 09:05

دیدگاه‌ها

شنبه 10 آبان 1393 - 17:05

آلبوم همایون شجریان هم رفته بودواسه گرمی. تایید نشد؟؟؟؟؟؟؟

شنبه 10 آبان 1393 - 18:51

تبریک به هنرمند جوان کشورمون جناب اقای حافظ ناظری

یکشنبه 11 آبان 1393 - 17:47

من از موسیقی ما انتقادی درمورد اطلاع رسانی درمورد خبر حافظ ناظری کردم که گویا زیاد باعث خوشحالی شما نبوده که نظر مرا منتشر نکرده اید.
حالا در این پیام با حافظ ناظری تبریک میگویم که امیدوارم این نظر منتشر شود

سه شنبه 13 آبان 1393 - 19:35

حافظ ناظری قبل از همه اینها از دیار هنرمندان است .دیار بزرگمردانی چون حسن کامکار،استاد سیذ علی اصغر کردستانی، فرج پوریها، عندلیبی ها ،کامکارها که هرکدامشان وزنه ای درموسیقی هستند و جناب استاد شهرام خان ناطری.
بله همشون از کردستان اند.البته که ماهم دوست داریم برای ایران هم افتخار کسب کنن

چهارشنبه 14 آبان 1393 - 17:24

درودبه همه شما عزیزیان و شما دوست عزیز.
بسیار خوشحال شدم که اسامی بزرگان و اسطوره های بالا رو آوردید. اما من چون خودم کرمانشاهی هستم و فرقی رو بین هنرمندان کرد نمیدونم و همه ما با اصل ترین و با فرهنگ ترین قوم آریایی یعنی؛کرد هستیم باید این رو خدمت همه دوستان البته پیرو حرف شما بگم که موسیقی کرمانشاه و به کل موسیقی کردی همیشه و میشه نام های بلندی رو به یدک میکشه که امیدوارم که حافظ ناظری ما رو سرافراز کنه و بسیار مسرورم که حافظ ناظری یک کرمانشاهی هست و زاده این خاک ارزشمند یعنی کرمانشاه.
کرمانشاهی که نام اساتیدی چون: مظهر خالقی، مجتبی میرزاده، حسین البرزی،سهیل ایوانی،شهرام ناظری بزرگوار،حاجی خان ناظری،پرویز پورناظری،حشمت اله لرنژاد، اسماعیل پیرخدری،کیخسرو پورناظری و پسرانش تهمورث و سهراب، سیاوش نورپور،سید امراله شاه ابراهیمی،سید خلیل عالی نژاد،سید جلال الدین محمدیان،کیهان کلهر و .... که اگر بخوام همشون رو اسم ببرم پیامم طولانی میشه که همگی چه در موسیقی کردی بلکه در موسیقی ایرانی زحمت کشیدند که همه و همه از مردم کرمانشاه بودند نه استان کردستان که همیشه مردم ما وامدار این بزرگوارانند و خیلی از اینها به دیار حق راه یافتند.
امیدوارم حافظ ناظری جایزه های متعددی رو کسب کنه و نام موسیقی ایران رو بیش از پیش جاودانه کنه.

با آرزوی موفقیت

جمعه 16 آبان 1393 - 11:51
محمد

ممنون از شما
من اسامی برخی از بزرگواران رو ازیاد بردم که بنویسم

37.254.133.190

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود رقابت «ناگفته» با بهترین‌های موسیقی جهان | موسیقی ما