برنامه یاد بعضی نفرات
 
در شرايط انفعالي جامعه؛ بايد انرژي به آن تزريق كرد
کیهان کلهر در نشست مطبوعاتی کنسرت خود گفت:
در شرايط انفعالي جامعه؛ بايد انرژي به آن تزريق كرد
موسیقی ما - هم اکنون کمبود استعداد در حوزه موسیقی نداریم، بلکه کمبود موسیقی داریم و باید نسل سوم را برای جایگزینی نسل‌های گذشته آماده کرد.کیهان کلهر كه در يك نشست مطبوعاتی صبح امروز(12 تيرماه) حضور يافته بود با بيان اين مطلب گفت: با درنظر گرفتن شرایط انفعال اجتماعی باید کمک کرد که انرژی به جامعه تزریق شود.

در اين نشست، جز كلهر، حمیدرضا نوربخش(خواننده گروه) نيز در آموزشگاه عارف حاضر شده بود. كلهر با ابراز تاسف از ركود جاري در حوزه موسيقي، گفت: متاسفانه در نسل جدید یک رکود دیده می‌شود که عوامل زیربنایی زیادی دارد که از مهمترین آنها غیراز مسائل ریشه‌اي موسیقی؛ می‌توان به سطحی و ابتدایی بودن آموزش موسیقی و متفاوت شدن روحیات و اخلاقیات نسل جوان و .... اشاره کرد.

حمیدرضا نوربخش به‌عنوان خواننده گروه نيز درباره جزییات کنسرت خود گفت: این کنسرت دو سال پیش در سالن بیست هزار نفری هالیوود به مناسبت سال مولانا برگزار شد و هم‌اکنون برنامه با یک ترکیب 9 نفر در روزهای 23،24،25،26 و 28 تیرماه در تالار وحدت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این کنسرت شامل دو بخش سازی است که آقای کلهر با یک ساز جدید به نام "شاه کمان" به بداهه‌نوازی خواهد پرداخت. بخش دوم در دستگاه "نوا" خواهد بود.

کلهر هم در ادامه همین بحث درباره اینکه چرا تالار وحدت به این کنسرت اختصاص داده شده، گفت: شرایط تالار وحدت به گونه‌ای است که برای موسیقی ساخته شده است و شان مخاطب و علاقمندان موسیقی برخلاف دیگر سالن‌ها در آن رعایت مي‌شود.

وی درباره قیمت بلیت کنسرت خود نيز گفت: متاسفانه قیمت‌های بلیت هم‌اکنون خیلی بالا رفته است اما ما در این کنسرت سود مادی را درنظر نگرفته‌ایم لذا قیمت بلیت‌های این کنسرت در حد متعارف بین 20 تا 30 هزار تومان تعیین شده است که همه اقشار جامعه بتوانند از آن استفاده کنند.

این آهنگساز درباره انتخاب نوربخش به‌عنوان خواننده گروهش نيز گفت: آقای نوربخش را از سال 71 می‌شناسم و به نظرم؛ وی می‌تواند معرف نسل جوان باشد.

وی درباره استفاده از ساز جدید خود "شاه کمان" گفت: صدای این ساز پنج نت پایین‌تر از صدای کمانچه است و بنابه درخواست خودم از یک سازنده ساز استرالیایی بنام "پیتر دیفین" ساخته شده است.

کلهر در بخش دیگر از صحبت‌های خود درباره موسیقی چندصدایی گفت: موسیقی شرقی جایگاه خاص خود را دارد و من به موسیقی چندصدایی که به صورت تصنعی باشد و هارمونی موسیقی ایرانی و شرقی درآن رعایت نشده باشد، اعتقادی ندارم!

آهنگساز آلبوم معروف"شب، سکوت، کویر" با صدای محمدرضا شجریان درباره کم اقبالی از اجرای موسیقی سنتی در مقایسه با گروه‌های پاپ گفت: موسیقی ما حال و روز خوبی دارد و جوان‌ها از موسیقی ایرانی و سنتی استقبال می‌کنند؛ این درحالیکه در کشورهای اروپایی و غربی این آمار بسیار پایین است.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: متاسفانه فرهنگ در کشور ما و اصولا در کشورهای جهان سوم؛ دست دوم محسوب می‌شود؛ این درحالی است که مشکلات ریشه‌ای جوامع به مسائل فرهنگی برمی‌گردد.
منبع: 
ایلنا
تاریخ انتشار : شنبه 12 تیر 1389 - 00:00

برچسب ها:

دیدگاه‌ها

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:41

اسم اصلی این ساز "کمانچه تارهو" Kamancha Tarhu است و حقیقت آنست که پیتر بیفن در وبسایت رسمی اش از استاد کلهر به عنوان طراح ونه حتی مشاور نام نبرده است جز آنکه ایشان و هابیل علی اف تارهو را پذیرفته و با آن نواخته اند : www.spikefiddle.com

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود در شرايط انفعالي جامعه؛ بايد انرژي به آن تزريق كرد | موسیقی ما