برنامه یاد بعضی نفرات
 
برای پسرم نگرانم ...
گفت‌وگوی خواندنی علی بحرینی با احسان خواجه‌امیری برای سایت «موسیقی ما»؛ (قسمت دوم و پایانی)
برای پسرم نگرانم ...
موسیقی ما - علی بحرینی:‌ گفت‌وگویی که با احسان خواجه امیری انجام دادم، بدون وقفه جلو رفت اما به صلاحدید سایت موسیقی ما در دو قسمت منتشر می شود. بابت این دوقسمتی شدن خرسندم و امیدوارم خواننده های قسمت اول، قسمت دوم را هم مطالعه کنند. واکنش ها به  قسمت اول از نظر کیفی همانی بود که انتظارش را داشتم اما از نظر کمّی غافلگیر شدم. خوشحالم که چنین گفتگوهایی در فضای سایت و اینترنت و خلاصه عرصه هایی که برای من چندان آشنا نیستند مخاطب دارند و مورد توجه قرار می گیرند. به این نتیجه رسیده ام که مخاطبان سایت موسیقی ما، سرسری به این رسانه مراجعه نمی کنند. یادم نیست کدام حرف هایمان قرار است در قسمت دوم منتشر شود اما تا جایی که حافظه ام قد می دهد از اواسط گفتگو بیشتر به جزییات شخصی احسان پرداختیم. ...

این امکان برایم وجود دارد تا به برخی از نظرات مخاطبان موسیقی ما که پای قسمت اول ثبت شد جواب بدهم اما ترجیح می دهم حالا که امکان درج دیدگاه های مخالف فراهم شده، به شکرانه این اتفاق از تریبونی که در اختیارم قرار داده شده استفاده خاصی برای پاسخگویی نداشته باشم. حرف آخر اینکه هیچ هنرمندی، هیچ رسانه ای و هیچ نویسنده ای بی دلیل بزرگ نمی شوند درست همانطور که هیچ شاعری، هیچ فیلسوفی و هیچ قاضی منصفی بی علت به قله نرسیده است.

  • قسمت اول این گفت‌وگو را اینجا بخوانید:
گفت‌وگوی خواندنی علی بحرینی با احسان خواجه‌امیری برای سایت «موسیقی ما»؛ (قسمت اول)/مافیا یعنی هوادارها

×××

  • آقای مافیا! یکی از مباحثی که این روزها خیلی سروصدا درمی‌آورد،‌ حضور در اجراهای خارج از کشور است. اصلاً چه اتفاقی می‌افتد که از بین انبوهی از خواننده‌های داخلی، فقط چند نفر (و تو از همه بیشتر) در خارج از کشور کنسرت می‌دهی؟
آن‌طرف، آینه این طرف است. سلیقه ایرانی‌های خارج و داخل کشور در موسیقی کاملاً به نقطه اشتراک رسیده و طبیعی است که انرژی آثار خواننده‌های موفق داخلی آنقدر زیاد باشد که به کشورهای دیگر هم منتقل شود. تشخیص اینکه چه کسانی به کنسرت‌های خارجی می‌روند هم کار سختی نیست. اگر به لیست خواننده‌هایی که در خارج از کشور کنسرت داده‌اند، ‌نگاه کنید دقیقاً متوجه می‌شوید که فعال‌ترین خواننده‌ها و پرتماشاگرترین کنسرت‌ها شانس اجراهای خارجی را پیدا می‌کنند و هیچ معادله پیچیده‌ای وجود ندارد! شاید تا همین چهار، پنج سال پیش اجرای موسیقی مجاز داخلی در خارج از کشور برای ما «رویا» بود اما الان شرایطی به وجود آمده که در خارج کنسرت می‌دهیم و از نزدیک می‌بینیم که هموطنان ما گرچه سال‌ها از ایران دور بوده‌اند اما ما را می‌شناسند و کارهایمان را هم حفظ هستند. ما بعد از سال‌ها، الان در موسیقی ده‌ها برابر بیشتر از واردات‌مان، صادرات داریم. این اتفاق، تصادفی نبوده. خیلی‌ها برایش زحمت کشیده‌اند. به جرأت می‌توانم بگویم با وجود تمام محدودیت‌ها امروز موسیقی ما، از سینمای ما به شدت پیشی گرفته است. موسیقی لس‌آنجلسی تقریباً تعطیل شده و این اتفاق جای تبریک دارد. اکثر ایرانی‌هایی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، موسیقی داخل کشور را گوش می‌کنند. آنجا هم مخاطب،‌جریان موسیقی را در دست دارد. در حقیقت مافیایی که بعضی از دوستان به دنبال کشف آن هستند، یک شخص یا یک جریان نیست. مافیا همین مخاطب‌ها هستند که برای همه ما و موسیقی ما در سراسر دنیا براساس سلیقه و فرهنگ و احساس خودشان تصمیم اصلی را می‌گیرند.

  • در خارج از کشور کدام خواننده‌ها بیشتر شنیده می‌شوند؟
همه خواننده‌هایی که آثارشان در داخل جریان دارد، آنجا هم شنیده می‌شوند. استقبال از کارهایشان باورنکردنی است. بافت تماشاگران کنسرت‌های من در خارج از کشور دقیقاً مشابه با کنسرت‌های داخلی است. در سالن، از تمام رده‌های سنی تماشاگر داریم. سلیقه و فکرشان خیلی به ما نزدیک است.

  •  اما این دلیل نمی‌شود که حجم کنسرت‌های ما در خارج از کشور چندان زیاد باشد. فکر می‌کنم علتش هزینه‌های بالای کنسرت‌های خارج از کشور است.
بله، بالاخره با هزینه‌های بالای کنسرت‌های خارجی، احتیاط بیشتری لازم است و به همین دلیل کارشناسی‌های مالی با دقت بیشتری صورت می‌گیرد. در خارج کنسرت‌ها نباید جنبه ریسک پیدا کنند چون در صورت عدم بازگشت هزینه‌ها، شاید میزان ضرر غیرقابل‌جبران باشد. به همین دلیل است که حتی موسیقی لس‌آنجلسی هم دیگر مثل گذشته بین ایرانی‌ها جریان ندارد و تعداد کنسرت هایش از تعداد خواننده‌هایش هم کمتر شده است! خلاصه بگویم که فعلاً در داخل و خارج، دور به دست ما افتاده!

  • هیچ‌کدام از کنسرت‌هایت به اندازه اجراهای آمریکا بازتاب نداشت. از آن فضا بگو.
قبل از اینکه درباره کنسرت‌های آمریکا توضیح بدهم، می‌خواهم یک نقل قول داشته باشم. یکی از خواننده‌هایی که اخیراً درباره کنسرت‌های خارج از کشور اظهار نظر کرده، گفته: «مگه ما نمی‌گیم مرگ بر آمریکا. پس چرا بعضی خواننده‌ها میرن آمریکا کنسرت می‌دن»! دوست دارم به ایشان بگویم: من برای دولت آمریکا کنسرت ندادم! من برای هموطنان خودم که به کشورشان افتخار می‌کنند،‌در آمریکا روی صحنه رفتم. یک موضوعی که طی حدود دو ماه زندگی در آمریکا برای من خیلی جالب بود، این بود که همه ایرانی‌ها دلشان برای ایران می‌تپد. اغلب ایرانی‌هایی که در آمریکا مقیم هستند، دوست دارند به ایران برگردند و در کشور خودشان زندگی کنند. در آمریکا آنقدر روی صورت آدم‌های موفق و سن و سال‌دار اشک دیدم که نمی‌توانید باور کنید. وقتی این شرایط را دیدم، تصمیم گرفتم به افتخار آنها پشت پیانو بنشینم و ترانه «ایران، ایران» را بدون هیچ تمرینی بخوانم. چطور می‌توانیم منکر وجود آدم‌هایی که این همه کشورشان را دوست دارند، ‌بشویم و بپرسیم: چرا برای این آدم‌ها کنسرت دادی؟!




  • به نظر من به این طرز تفکر اصلاً نباید اشاره هم می‌کردی. چون چنین قضاوتی بیش از اندازه ابلهانه است و فکر نمی‌کنم ساده‌لوح‌ترین مخاطب هم با چنین تفکری موافق باشد!
اما این طرز تفکر هم مطرح شده و این واقع دردناک است. خودم با گوش‌های خودم شنیدم که یکی از خواننده‌ها در برنامه تلویزیونی «پارک ملت» گفت: «مردم ما نمی‌فهمن»! در همان برنامه اسم من هم به صورت مستقیم مطرح شد و آن دوست عزیز باز هم به من لقب مافیا داد و گفت: «در موسیقی ما خواننده‌هایی میلیاردها تومان درآمد دارند که حتی بلد نیستند یک نت بخوانند»! چنین حرف‌هایی در رسانه مطرح می‌شود و من فکر می‌کنم بیشتر از من، این رسانه است که باید فرهنگ‌سازی کند. در طول پنجاه و چند روزی که در آمریکا بودیم، تقریباً تمام شبکه‌های تلویزیونی لس‌آنجلسی هم به دنبال تخریب ما بودند و بارها از بینندگان خود خواستند که به کنسرت‌های من نیایند، از ما حمایت نکنند و...! خلاصه اینکه تمام رسانه‌هایی که اساساً با هم مشکلات کلان دارند، در مورد کوبیدن من به تفاهم کامل رسیدند.

  •  اما در نهایت کنسرت‌ها با موفقیت سپری شد.
بله، همان‌طور که گفتم نمی‌شود برای موسیقی به احساس کسی «دستور» داد که چه کار بکند و چه کار نکند، کجا برود و کجا نرود!

  • پرجمعیت‌ترین کنسرتی که در آمریکا داشتی، کدام بود؟
در مجموع شش سانس در آمریکا؛ روی صحنه رفتم و بیشترین استقبال در کالیفرنیا به وجود آمد.

  • اسم ایرج هم که بارها و بارها در سالن‌های آمریکا فریاد زده شد.
بله، آهنگ «پرنده» را در بعضی اجراها دو یا سه بار خواندم و پدر خیلی تشویق شد. این را هم بگویم که اگر کنسرت‌های آمریکا به خاطر صادر نشدن ویزا دو بار کنسل نمی‌شد قابلیت تمدید داشت.

  • مثل اینکه به همه اعضای گروه ویزا می‌دادند، جز تو!
بله، وقتی ویزای من صادر نشد بسیاری از تلویزیون‌ها اینطوری خبر دادند که اصلاً کنسرتی در کار نیست و من فقط دنبال کلاهبرداری هستم. وقتی سفر دوبار کنسل شد، حاشیه‌ها به اوج رسید. بار اول که اعلام شد قرار است در آمریکا کنسرت بدهیم 4700 بلیت ظرف چند روز در لس‌آنجلس فروخته شد و در نهایت ما با تأخیر شش‌ماهه کنسرت دادیم اما با وجود همه جوسازی ها اجراهایمان با موفقیت برگزار شد. شاید برای شما جالب باشد که بدانید من 24 ساعت قبل از اجرای اولین کنسرتم وارد آمریکا شدم! از طرف دیگر مهلت ویزای گروه ارکسترم تمام شده بود اما تنها شانسی که آوردیم این بود که دو نفر از اعضای ارکستر قبلی‌ام علی سنایی و آلن یوسف‌پور در آمریکا تحصیل می‌کنند و طی یک هفته گروه جدیدی تشکیل داده بودند.




  • یکی از اتفاقات مهم کنسرت‌هایت در آمریکا همکاری با «پدرو» بود که برای ما به عنوان یک نوازنده محبوب بین‌المللی شناخته شده است...
اعضای ارکستر اکثراً خارجی بودند، مثلاً گروه نوازندگان سازهای بادی اما به هر حال پدرو در موسیقی جهان آدم بزرگی است. توانایی نواختن 600 ساز را دارد و سازهای زیادی هم ساخته است. تحصیلات عالیه موسیقی دارد، با یانی همکاری کرده ...

  • همه این اطلاعات در مورد پدرو را در سایت‌ها و روزنامه‌ها خوانده‌ایم! از برخوردهای خودت با او بگو!
برای من «با ایمان بودن» او از همه چیز جالب‌تر است. تکیه کلامش «God Bless You» (خدا برکت بده) است. در طول هر اجرا چند بار روی سن دعا می‌کند و از خدا کمک می‌خواهد. به هیچ عنوان آدم مغروری نیست و من در طول این دو ماه چیزهای زیادی از او یاد گرفتم.

  • نوازنده‌های خارجی در مقایسه با نوازنده‌های خودمان چه تفاوت عمده‌ای دارند؟
آنها خیلی افتاده‌تر از نوازنده‌های ما هستند. فقط کارشان را انجام می‌دادند و با وجود آنکه هم سن بیشتری نسبت به من داشتند و هم با بسیاری از بزرگان موسیقی دنیا سابقه همکاری داشتند، بعد از هر اجرا از من تشکر می‌کردند که به دلیل کنسرت من، فرصت رفتن روی صحنه را پیدا کرده‌اند! چنین برخوردهایی برای من جای تعجب داشت اما به هر حال در فرهنگ آنها احترام حرف اول را می‌زند. آنجا، احترام حرف اول را می‌زند و از وقتی به تهران برگشته‌ام، احترام نگذاشتن به یکدیگر، بیشترین چیزی است که آزارم می‌دهد. سال هاست سعی می‌کنم فقط وقتی کار خیلی واجبی دارم، از منزل بیرون بروم و حالا حساسیتم باز هم بیشتر شده است. فکر می‌کنم یک سفر دوماهه، فرصت خوبی بود برای زندگی کردن در یک کشور دیگر و مقایسه آن با کشور خودمان. به نظر من موسیقی سالم، اندیشه سالم، ارتباط خانوادگی سالم و خلاصه همه چیزهای خوب در صورتی به دست می‌آید که به همدیگر احترام بگذاریم. همه چیز از احترام شروع می‌شود.




  • برگردیم به موسیقی داخلی و کشور خودمان! قبول داری که شکاف بین خواننده‌های درجه یک با خواننده‌های درجه دو خیلی زیاد شده و تقریباً خواننده‌های درجه یک امروز که تعدادشان نهایتاً 10 نفر است،‌هیچ پشتوانه یا به عبارت بهتر رقیب خاصی ندارند. فکر می‌کنم علتش این باشد که تهیه‌کننده‌ها ترجیح می‌دهند با خواننده‌های حاضر و آماده و پرتیراژ همکاری کنند و اساساً حوصله ریسک کردن و خواننده پروری را ندارند!
خواننده‌های نسل‌های قبل، یک فرق بزرگ با خواننده‌های همنسل من داشتند و آن اینکه آنها صاحب تفکر بودند. آدم‌هایی مثل محمد اصفهانی و افشین یداللهی در آن نسل ظهور کردند که «دکتر» خوانده می‌شدند. من هنوز هم وقتی می‌خواهم به افشین یداللهی فکر کنم، اول او را یک فیلسوف می‌دانم، بعد یک ترانه‌سرای موفق و بعد از آن هم یک پزشک بزرگ. از او خیلی چیزها یاد گرفتم. شاید ترانه‌سراهای نسل جدید خیلی خوب شعر بگویند اما سواد و مطالعه و جامعه‌شناسی آنها نسبت به نسل قبل بالاتر و بیشتر نیست. شاید نسل قبل هم نسبت به نسل قبل از خودش عقبگرد داشته است. روز به روز در حال آسان‌تر زندگی کردن هستیم. این مسئله در همه جامعه وجود دارد و فقط به خواننده‌ها مربوط نمی‌شود. در سینما، داریوش مهرجویی، بهرام بیضایی، ناصر تقوایی و مسعود کیمیایی هنوز آدم‌های مهم کشورمان هستند و ما در تمام سال‌های اخیر فقط به اصغر فرهادی و یکی دو نفر دیگر رسیده‌ایم. در بازیگری زمانی خسرو شکیبایی را رو کردیم اما الان به چه جانشینی برای او رسیده‌ایم؟

  • حرف‌هایت کاملاً درست است اما چه کسی باید این شرایط را تغییر بدهد؟ قاعدتاً بخش دولتی که نمی‌تواند تولیدکننده باشد. در همان دورانی که مثلاً خواننده‌ای مثل علیرضا عصار یک تفکر خاص را با کمک همکارانش بروز داد هم؛ بخش خصوصی تولیدکننده نبود. همین چند سال پیش تو به عنوان یک پدیده، در یک قدمی محمد اصفهانی بودی و خیلی زود توانستی از او فعال‌تر و پررنگ‌تر بشوی اما الان حتی خواننده‌ای در فاصله ده‌قدمی تو، محسن یگانه، بنیامین و یا سایر خواننده‌هایی که صدایشان طعم‌های ویژه‌ای دارد، قرار نگرفته است. در این سه، چهار سال اخیر جز مازیار فلاحی هیچ خواننده‌دیگری را «رو» نکرده‌ایم و به نظر من دراین کمبود تهیه‌کننده‌های حرفه‌ای مقصر هستند.
به نظر من جایگزین‌ها بالاخره خواهند آمد و مخاطبان هم آنها را قبول خواهند کرد. قبل از ما هم استاد شجریان را قبول کرده بودند. مسئله اینجاست که در گذر زمان، سطح توقع ما پایین و پایین‌تر می‌آید. مثلاً من کجا و استاد شجریان کجا! قطعاً برای من هم جانشینی می‌آید چون موسیقی در جریان است. من نگران آمدن خواننده‌های جدید نیستم. نگرانی من کوتاه شدن قد آدم‌ها در موسیقی است و اینکه چرا توقعات ما رو به سطحی شدن پیش می‌رود. نگران روزی هستم که این «منحنی» به «خط» تبدیل شود و به اتفاقات دم‌دستی رضایت بدهیم. شما تصور کن خیلی از خواننده‌هایی که امروز در موسیقی ما جایگاه دارند، کارشان توسط پدران ما تأیید نمی‌شود و اصلاً آنها را خواننده نمی‌دانند!




  • این یعنی بزرگ شدن شکاف!
دقیقاً همین‌طور است. من این حرف‌ها را به عنوان خواننده مطرح نمی‌کنم. به عنوان کسی حرف می‌زنم که در موسیقی بزرگ شده‌است. من از زمانی که چشم باز کردم، موسیقی را در اطراف خودم می‌دیدم و پرویز یاحقی، فرهنگ شریف، جلیل شهناز، فضل‌الله توکل و... مثل اعضای خانواده‌ام در زندگی ما حضور داشتند. من با اینها بزرگ شدم. پدر بزرگ پدر من هم شغل و منبع درآمدش خوانندگی بوده است. من 14 سالم بود که تمام ردیف‌های آوازی را حفظ بودم. زمانی که آواز کار می‌کردم، تمام اشعار آوازهای پدرم را در یک دفترچه نوشته بودم و بالای هرکدام از آنها به اسم گوشه‌های آوازی شان اشاره کرده بودم. در مورد تعدادی از آثار استاد شجریان و دیگران هم همین کار را کرده بودم. این کار روزی چهار، پنج ساعت از وقت مرا می‌گرفت. مطمئن هستم محمد اصفهانی هم زحمات زیادی کشیده اما الان کدامیک از خواننده های ما دنبال این حرف‌ها هستند؟ زندگی کاری ما شده کامپیوتر و نرم‌افزار و میکروفون!‌من وقتی می‌بینم موسیقی در سطحی ترین و بی‌تفکرترین مسیر حرکت می‌کند، برای پسر خودم نگران می‌شوم که اگر روزی هنرمند یا مخاطب موسیقی شد، به چه دستاوردی خواهد رسید. این اتفاق در سراسر جهان وجود دارد و بر حسب دیده‌های خودم باید بگویم که جامعه ما هنوز هم به لحاظ تفکر و سطح از بسیاری از کشورها جلوتر است. در آمریکا ساده‌ترین عملیات ریاضی مثل گرفتن مخرج مشترک برای اعداد در کتاب‌های دوره دبیرستان گنجانده شده است. به همین دلیل در آمریکا بسیاری از آدم‌های موفق، ایرانی هستند اما واقعیت این است که نسبت به نسل‌های قبل‌تر عقب رفته‌ایم.

  • بزرگ‌ترین ضعف آلبوم «یه خاطر از فردا» عدم یکدستی قطعات آن بود. برای حل این مشکل چه کار کرده‌ای؟
اولین حرکتم این بود که هر روز وقت بیشتری برای آلبوم جدیدم بگذارم تا زمان تولید کوتاه‌تر بشود و تمرکزم را از دست ندهم. یکی از مشکلات من این است که توانایی خواندن آهنگ‌های مختلف را دارم! شاید در خواندن آهنگ‌های الکترونیک و یا مقطع‌خوانی به اندازه سیروان یا بنیامین مهارت نداشته باشم اما از خواندن در چنین فضاهایی عاجز نیستم و تاحالا هم انواع و اقسام آهنگ‌ها را خوانده‌ام در صورتی که پایه کاری‌ام موسیقی پاپ - سنتی بوده است. آلبومی مثل «یه خاطره از فردا» دقیقاً به همین دلیل، یکدستی‌اش را از دست داد و امیدوارم در آینده این جسارت را در خودم از بین ببرم و بتوانم برای کارهای بعدی‌ام محدودیت ایجاد کنم.

  • پس می‌توانیم امیدوار باشیم که آلبوم بعدی‌ات کاملاً «یکدست» باشد؟
صددرصد همین‌طور می‌شود. حتی نسبت به «سلام آخر» هم یکدست‌تر خواهد شد. الان تجربه خواندنم خیلی بیشتر شده. تا حالا در هزار و سیصد، چهارصد اجرا که بالای دو هزار نفر تماشاگر داشته‌اند، روی صحنه رفته‌ام. الان که بعضی از کارهای قبلی‌ام را گوش می‌دهم، دوست دارم فرصتی به وجود بیاید تا دوباره آنها را بخوانم. هیچ دانشگاهی نمی‌توانست تا این اندازه به خواندن من کمک کند. اجراهای متفاوتی را پشت‌سر گذاشته‌ام و حال و هوای برنامه‌هایم هم فرق‌های اساسی داشته‌اند.




  • در کنسرت‌آینده‌ات باز هم نوآوری خواهی کرد؟
بله، قطعاً همین کار را خواهم کرد. هدفم این است که «نمایش» کنسرت هایم بهتر باشد. اساساً مخاطب به کنسرت نمی‌آید تا فقط آهنگ‌ها را گوش کند. او به دنبال «نمایش» است... از طرف دیگر دوست دارم به موسیقی اصیل هم بیشتر توجه کنم. فکر نمی‌کردم موسیقی اصیل در جریان پاپ این‌قدر تأثیرگذار باشد و با استقبال تماشاگران مواجه شود اما مخاطب مرا غافلگیر کرد، چه در تهران، چه شهرستان‌ها و چه در کشورهای خارجی.

  • یکی از انتقاداتی که به تو وارد می‌شود، بی‌توجهی‌ات نسبت به عملکرد خواننده‌های دیگر است. جز رضا صادقی، تقریباً موج مثبت احسان خواجه‌امیری به هیچ‌کسی نمی‌رسد!
واقعاً فرصت نکرده‌ام اما سال گذشته به اندازه کافی در مورد کارهای محسن یگانه، سیروان و شهاب رمضان تعریف و تمجید کردم. طبیعی است وقتی با رسانه‌ها حرف نمی‌زنم، نمی‌توانم از کارهای خوب دیگران هم چیزی بگویم.

  • امسال چه کاری را پسندیدی؟
تک‌قطعه «نه نرو» سیروان را دوست داشتم. کارهای مازیار فلاحی را هم می‌پسندم. به نظر من آلبوم «خاطرات گمشده» فریدون آسرایی هم آلبوم خوبی است و رفته‌رفته جا می‌افتد. تک‌کارهای خوبی هم از دیگران شنیده‌ام. در موسیقی همیشه کارهای خوب هم حضور دارند.

  • تو مطرح‌ترین خواننده‌ای هستی که در اینترنت حضور کم‌رنگ داری!
دوست ندارم در حاشیه موسیقی حرکت کنم. همیشه دوست داشته‌ام روی صحنه باشم و حرف‌هایم را با کارهایم بیان کنم. خیلی از مواقع حرف‌هایی را علیه خودم شنیدم که آزرده‌ام می‌کردند و شاید باید به آنها جواب می‌دادم اما از دوستان نزدیکم مشورت گرفته و کلاه خودم را قاضی کردم و سکوت را ترجیح دادم. احساس کردم مشکل آنها خودشان هستند، نه من.




  • تا پایان امسال چه کارهایی انجام می‌دهی؟
فیلم کنسرتم را منتشر می‌کنم: گزیده‌ای از کنسرت‌های سال 86 تا حالا در یک نسخه تصویری. آلبوم جدیدم را هم امسال منتشر می‌کنم.

  • فکر نمی‌کنم آلبومت امسال منتشر شود.
تقریباً چارچوب کارها مشخص شده و تمام تلاشم را برای انتشارش به کار می‌گیرم.

  • فقط کمتر از پنجه ماه دیگر تا پایان امسال زمان داریم.
اگر سحرخیز باشیم، به همه کارهایمان می‌رسیم و تازه کلی وقت اضافه هم پیدا می‌کنیم! از وقتی از آمریکا برگشته‌ام، ساعت خوابم به هم خورده و صبح ها خیلی زود از خواب بیدار می‌شوم. ساعت 11 صبح که می‌شود، می‌بینم تمام کارهای مربوط به همان روز را انجام داده‌ام. من جز کار کردن، کاری ندارم.

  • آخرین کنسرتی که در تهران دیدی، کنسرت چه کسی بود؟
کنسرت محسن یگانه را دیدم. خیلی خوب بود. اما کنسرت رضا صادقی از همه کنسرت‌ها بهتر است. صحنه‌گردانی‌اش را ستایش می‌کنم.

  • تماشاي كنسرت ديگران به خواننده‌ها كمك مي‌‌كند؟
خوشبختانه اخيراً خواننده‌ها بيشتر از قبل به كنسرت يكديگر مي‌روند. صددرصد كمك مي‌كند. ما مي‌توانيم از تجربه‌هاي يكديگر استفاده كنيم. دوست دارم درباره مازيار فلاحي چند جمله بگويم. اولين بار صداي مازيار را روي فيلم «مجنون ليلي» شنيدم. خودم با اين فيلم قرارداد داشتم و چون با كارگردان فيلم به توافق نرسيدم قرارداد فسخ شد. قاعدتاً نبايد روي صداي خواننده جديد نظر مثبت پيدا مي‌كردم اما از همان قطعه اول، به كارهايش علاقه پيدا كردم و اطمينان داشتم كه آدم موفقي خواهد شد.




  • در آلبوم‌هاي اخيرت به عنوان تنظيم‌‌كننده موفق بودي و اتفاقاً آلبوم‌ها از همان قطعاتي لطمه خورد كه خودت آنها را تنظيم نكرده بودي!
شايد انتخاب‌هاي خوبي نداشته‌ام و ايراد از ديگران نبوده، سيروان بهترين گزينه‌اي بود كه براي تنظيم به سراغش رفتم. در آلبوم جديدم سعي كردم انتخاب‌هاي بهتري داشته باشم و تعداد عوامل را زياد نكنم. ترانه‌ها را روزبه بماني گفته، تمام آهنگ‌ها را عليرضا افكاري ساخته و تنظيم‌ها را هم هومن نامداري انجام مي‌دهد. خودم هم آهنگ‌هايي را براساس ترانه‌هاي دوستانه ديگرم ساخته‌ام و تنظيم كرده‌ام اما ترجيح مي‌دهم از اين كارها در آلبوم‌هاي ديگرم استفاده كنم.

  • تا حالا به اين فكر كرده‌اي كه قطعه‌اي كه قرار است در كنسرت روي آن حساب كني را به صورت مستقل توليد كني و اصلاً آن را در آلبومت قرار ندهي؟
اين حركت، حركت خيلي خوبي است اما فعلاً تقريباً جنبه غيرمجازي دارد و هنوز هم براساس ضوابط، آهنگ‌ها بايد در يك آلبوم قرار داشته باشند. مسئولان موسيقي بايد خودشان را با شرايط جامعه Update كنند. ما كمبودهاي زيادي در موسيقي داريم كه انتشار تك آهنگ‌ها يكي از آنهاست. خيلي از نيازهاي موسيقي ما در دفتر موسيقي تأمين نمي‌شود. اين دفتر موسيقي است كه بايد خودش را با شرایط جامعه تطبیق بدهد نه آنکه جامعه خودش را با شرایط دفتر موسیقی تطبیق دهد... اين روزها در دفتر موسيقي همه چيز «تازه» شده، يك مدير جديد وارد شده كه هنرمند است، موسيقي را مي‌شناسد و كارهاي موفقي هم انجام داده، حتي ساختمان دفتر موسيقي را نقاشي كرده‌اند. موسيقي پاپ ايران در سال‌هاي اخير بسيار موفق بود، ما جرياني به نام موسيقي لس آنجلس را از راه دور كاملاً تعطيل كرديم. در بزرگ‌ترين سالن‌هاي آمريكا و اروپا كنسرت‌هاي موفق داشته‌ايم. پس حمايت از اين موسيقي بايد با احترام «به روز» پيش برود.

  • فكر مي‌كنم در زمان مديريت دكتر خبري اتفاقات خوبي در دفتر موسيقي رخ داد.
بله. الان هم مي‌توانيم به شرايط بسيار بهتري برسيم. حرف‌هايي كه مي‌گويم انتقاد نيستند، پيشنهاد هستند. ما داريم در مورد جزئيات صحبت مي‌كنيم. نياز به زير و رو كردن همه چيز نيست. با صحبت كردن و همفكري خيلي از مشكلات برطرف مي‌شود. خيلي خوب است اگر از تجربه‌هاي يكديگر استفاده كنيم و با هم جلو برويم.

  • پیش‌بینی‌ات از 28 سالگی؟
اهل پیش‌بینی نیستم اما فعلاً همین‌قدر می‌توانم بگویم که 28 سالگی‌ام خوب و مثبت شروع شده است.
منبع: 
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : شنبه 21 آبان 1390 - 00:00

دیدگاه‌ها

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

قربون احسان و همه ی هواداراش بشم
به خودم افتخار میکنم که خواننده ای با شخصیت مثل تو داریم احسان جان

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

از این تیکش خیلی خوشم اومد:

"همین چند سال پیش تو به عنوان یک پدیده، در یک قدمی محمد اصفهانی بودی و خیلی زود توانستی از او فعال‌تر و پررنگ‌تر بشوی اما الان حتی خواننده‌ای در فاصله ده‌قدمی تو، محسن یگانه، بنیامین و یا سایر خواننده‌هایی که صدایشان طعم‌های ویژه‌ای دارد، قرار نگرفته است."

خودتون تا اخرش برین دیگه.....

الان احسان ان بالا وایساده داره از اون بالا نگاه بقیه میکنه خیلی هستم میخوان بکشنش پایین اما موفق نمیشن....حسودا...
احسان خواجه امیری زخمت کشیده و واقعا جایگاه الانشم حقشه...
واقعا به جرات میتونم بگم تا هیچ کس تو ایران نیست که بخوایم هم ردیفش کنیم با احسان چه از نظر صدا.اهنگسازی.اخلاق.سبک کار و......
در حد خودش فقط خودشه...

اینم دانلود کنید تا فرق احسان با خواننده های دیگرو بفهمید:

http://s1.picofile.com/file/7105645799/
Cheragh_Zendegi.mp3.html

این اهنگ برمیگرده به این تیکه از صحبت های احسان:

من از زمانی که چشم باز کردم، موسیقی را در اطراف خودم می‌دیدم و پرویز یاحقی، فرهنگ شریف، جلیل شهناز، فضل‌الله توکل و... مثل اعضای خانواده‌ام در زندگی ما حضور داشتند. من با اینها بزرگ شدم. پدر بزرگ پدر من هم شغل و منبع درآمدش خوانندگی بوده است. من 14 سالم بود که تمام ردیف‌های آوازی را حفظ بودم. زمانی که آواز کار می‌کردم، تمام اشعار آوازهای پدرم را در یک دفترچه نوشته بودم و بالای هرکدام از آنها به اسم گوشه‌های آوازی شان اشاره کرده بودم.

دانلود کنید ببینید چقدر قشنگ ردیف های اوازی رو یا همون چه چه رو اجرا میکنه احسان واقعا از 14 سالگی زحمت کشیده که الان شده این شده اسطوره موسیقی ایران.....

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

آقای بحرینی ایست! این محسن آن نادر نیست...

شاید قرار بود این مطلب حاشیه‌ای‌تر از اینی بشه که الان می‌خوانید اما بعد از یک خوانش قصدم بر این شد تا به عنوان یک خواننده ثابت مجله اتفاق نو درددل‌های خودم رو با سایر دوستانم در میان بگذارم...یقیناً حرف دل آنها هم خواهد بود....

یقیناً همه کسانی که مجله اتفاق نو را خوانده‌اند نقدهای منصفانه آقای سردبیر که کباده ترانه سرایی هم به دوش می‌کشند را به عین دیده و سطح زیبای توانایی ایشان در بالا پایین کردن ماحصل تلاش عده زیادی از هنرمندان عرصه موسیقی که به هر دلیلی به کوک ساز ایشان نیستند را ملاحظه کرده‌اند...که البته این چیز جدیدی و البته چیز بدی هم نیست چون امروزه غیر از این در فضای موسیقایی ما وجود ندارد...اصلاً نقد منصفانه وجود ندارد...اما چیزی که برای من همیشه جالب بوده میزان قابل ملاحظه‌ای از تناقض‌گویی‌های ایشان در مقایسه با آثار فاخرشان!!! و سایر آثار خواننده‌های بیچاره می‌باشد...هر کاری می‌کنم نمی‌توانم هضم کنم این همه تلاش ایشان برای نمایاندن شایعه به مخاطبان موسیقی فقط به خاطر رسالت سنگینشان در مجله برای آشنایی مخاطبان بوده...مصاحبه‌های متعدد با نادر مسچی و تعریف و تمجیدهای در سطح اسکار از این آلبوم و از همه جالبتر اشاره به قطعه‌های اجرایی خودشان در این آلبوم از مواردی است که واقعاً قابل هضم نیست و این در شرایطی است که در همان سال (87) آلبومی مثل یه شاخه نیلوفر را مورد بی‌مهری شدید قرار داده بودند. آلبومی که یک نقطه عطف در کارنامه محسن چاوشی بود.

نکته دیگر که امیدوارم اگر کسی دلیلش را می‌داند به من بگوید این است که در شماره اردیبهشت 88، ایشان آلبوم بیخوابی شهروز را به دلیل داشتن ترانه‌های ریتمیک پایین‌تر از آلبومهایی نظیر نیستی تو ب.علمشاهی قرار دادند که خدا می‌داند نه شعرهای خوبی داشت و نه تنظیم‌های خوبتری و از همه مهمتر سرشار از کارهای ریتمیک بود (یا اینکه خود آقای بحرینی در البوم شایعه 2 ترانه داشتند که هر دوی آنها ریتمیک بود و از آنها به نیکی یاد می‌کند) اما چرا در جای دیگری از مجله از نگاه روشنفکرانه می‌فرمایند: «ای کاش تمام ترانه‌های آلبوم بیخوابی را روزبه می‌سرود» برای من گنگ و مبهم است...یعنی اگر ترانه شش و هشت بد است و باعث افت کار می‌شود پس چرا آثار خودتان را نمی‌بینید اگر خوب است پس چرا آثار دیگران را مورد کوبش قرار می‌دهید...خب عزیز دل، یا این نقدهای جهت‌دار را کنار بگذار یا ترانه‌های زیبایت را!

اما نکته‌ای که انگیزه من برای این نوشته شد:

شاید شعار زیبایی که آقای بحرینی مُبلغ آن بوده جدید و نو باشد اما به واسطه استعمال افراد تکراری در حد شعار مانده: داشتن یک موسیقی پاپ خوب نه چند خواننده خوب!

اما جالب اینجاست که کمی حواس‌پرتی ایشان باعث می‌شود فراموش کنند که تنها چند خواننده می‌توانند تیراژ مجله را بالا ببرند و همین امر باعث شد تا از سال 88 روی این مسئله به جد انرژی بگذارند...اولین حرکت زیبایشان انتخاب احسان خواجه امیری در بهت همگان به عنوان بهترین خواننده سال بود...آن هم وقتی که همه سعید شهروز و محسن چاوشی را با آلبومهای خوبشان بخت نخست بهترین خواننده سال 87 می‌دانستند....نکته جالب اینکه آقای بحرینی انگار واقعاً حواسشان نبوده که احسان در آلبومش 2 قطعه ریتمیک دارد (دچار و فال)

و ایشان می‌بایست برای پایین آوردن سعید شهروز بهانه یا بهتر بگویم گیر بهتری می تراشیدند...آنطرف ماجرا که آخر سورپرایز است نکته یا برچسبی است که خود ایشان همیشه به جشنواره‌ها میزنند: یعنی روزی برای دل نشکاندن! اما نکته قابل تأمل آنکه ایشان به زیبایی هر کسی را که می‌خواستند بردند بالا و هر که را می‌خواستند کشیدند پایین (البته به زعم خودشان وگرنه محبوبیت هرگز فراموش شدنی نیست) تا روابط خوبشان را خوبتر کنند/// چه کسی است که اتفاق نو بخرد و کتمان کند ویترین باران فرزاد حسنی را در روی جلد اتفاق نو؟ جالب اینجاست که فرزاد هم مرام گذاشته و مثل برخی بی‌مهری نکرده و جواب این محبت علی آقا را داده و پای وی را به رادیو باز کرده!

اما مسئله اصلی این بیانیه‌های شیرین‌تر از مادر ایشان در باره محسن چاوشی عزیز است! به نیکی مشخص است ایشان از نوشتن بیانیه‌ها در سایتهای موسیقایی و طرفداری وحشتناکشان از ژاکت چیست!

اما آقای بحرینی عزیز باید می‌دانست که محسن چاوشی، محسن چاوشی است...کسی که بعد از یه شاخه نیلوفر توانست مدتها سکوت کند...کسی که برای چهره شدن نیاز به گرفتن عکس‌های مدل‌گونه و تبلیغ‌های آنچنانی ندارد. کسی که فروش آلبومش منوت به گذاشتن عکس‌های چند لایه فوتوشاپ شده‌اش نیست...

کسی که همواره با مخاطبانش صادق بوده...چه آن زمانیکه نفرین را خواند چه الان که بازار خرمشهر را...و این خط و روند پایدار در آثارش به زیبایی قابل رویت است...بله! ایران یک ستاره موسیقی دارد و آن محسن چاوشی است! در این شک نمی‌کنم...اما اینکه این حرف را چه کسی بزند مهمتر است...علی بحرینی احسان خواجه امیری را ستاره موسیقی پاپ می‌داند...چرا؟ چون عکس روی جلدش یعنی فروش بیشتر! وگرنه چرا کسی به ان سوی ماجرا نمی نگرد؟ اگر به خواننده‌های دیگر هم در این سطح وسیع و طویل اجازه کنسرت داده می‌شد آیا اگر سالن کنسرت سعید شهروز را به کس دیگری نمی‌دادند و او هم چند شب کنسرت می‌داد...اگر او هم شب عید 3 ساعت در جام جم برای مردم می‌خواند از او به عنوان چهره یاد نمی‌کردید؟ همه می‌دانند که آلبوم فصل تازه آلبوم ضعیف‌تری نسبت به آلبوم سلام آخر بود...و فروش قبل از نوروزش چنگی به دل نمی‌زد و حضور آقای خ.امیری در شب سال نو باعث برگشتن نگاهها به این آلبوم شد...

حالا شما بگویید ایا آلبوم بیخوابی که بدون کوچکترین تبلیغی 440 هزار نسخه فروخته است به این اجراها و شهرت نمی‌ارزد؟ یادم نمی‌رود 2-3 سال پیش قرار بود شهروز در برنامه تحویل سال حضور پیدا کند اما نیافت...دلیلش را جویا شدم...کاشف به عمل آمد عزیزان به شهروز گفتند می‌آیی و این قطعه‌ای را که ما صبح به تو می‌دهیم را می‌خوانی و می‌روی...و او هم شرافتمندانه اصول هنری خود را زیر پا نگداشت و دیده نشدن را به جان خرید و حاضر نشد تن به کاری بدهد که مغایر اصول حرفه‌ایست...اما عکس‌العمل احسان چه بود؟ شب عید به طور کامل به ابزار دست صدا و سیما تبدیل شد و هرچه آهنگ قدیمی و غمگین داشت اجرا کرد! چرا؟ چون اگر اجرا نمی‌کرد دیگر او را به صدا و سیما راه نمی‌دادند!

حالا قضاوت با خوانندگان این متن آیا شهروز ارزش و مقام بالاتری دارد از دید هنری یا احسان؟

راستش آقای بحرینی عزیز! شما برای کی این حرفها را نزدی؟ برای شهروز نامه نوشتی و از عشقت به او و صدای زیبایش نوشتی و دل ما هواداران او را غرق شور و شوق کردی که لااقل یک نفر قدر او را می‌داند...اما چه شد که وقتی بهترین‌های 10 سال اخیر پاپ را می‌نوشتی جایی برای شهروز نداشتی؟ یک مصاحبه نیم‌صفحه‌ای با او انجام دادی و همین! حتی در شماره نوروز هم یادی از او نکردی جز سه سوال کلیشه‌ای آن هم در بدترین جای صفحه...یعنی شهروز از مهدی مقدم و بنیامین پایین‌تر بود؟

آقای بحرینی تاریخ فعالیت شما به ما می‌گوید این بار هم هیچ دلسوزی برای آثار چاوشی در شما دیده نمی‌شود و اگر مثلاً یکبار ناخواسته جواب تلفن شما را به هر دلیلی ندهد خدا می‌داند چه بر سر او خواهید آورد...

اینجاست که دوستانه به آقای بحرینی می‌گوییم:

این محسن آن نادر نیست که در آلبومش 2 ترانه داشته باشی و برای چهره شدن خودت از وی استفاده کنی!

جالبتر اینکه شما که داعیه موسیقی مجاز هستی نمی‌دانم چه طوری می‌شود که یکهو سر از مصاحبه با مسعود سعیدی با آن تصاویر چشمگیر در می‌آورید...یا مصاحبه نوروزی با شخص بزرگ موسیقی ایران: سعید آسایش! یعنی واقعاً شما به سراغ آنها رفته‌اید؟

آقای بحرینی لطفاً اگر این نامه را می‌خوانید این سوالها را پاسخ قانع‌کننده‌ای بدهید! ما طاقت حرف راست را داریم و آن را هم به وضوح منعکس می‌کنیم...

* * *

* البته ذکر این نکته را لازم می‌دانم که این نوشته به هیچ وجه ارزش کار هنرمند خوب کشورمان احسان.خ.ا. را مورد نقد قرار نمی‌دهد...او شایسته است و بر کسی پوشیده نیست...اما به اندازه خودش و اینکه آقا احسان! محبوبیت چیزی نیست که با دیده شدن در رسانه‌ای مثل TV به دست آید...حتی اگر آلبومت یک میلیون بفروشد...البته اگر با سروش قرارداد آلبوم بعدیت را ببندی این تیراژ دور از دست هم نخواهد بود!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

ایران ایران رو بدون تمرین خونده بود؟!!!! چه تسلطی!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

درود
من به استاد ایرج افتخار میکنم که پسری به این استعدادی دارد و احسان رو امید ایران میدانم
موفق باشی

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

موسیقی ما تا کجا می خوای انصاف رعایت نکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چیزی تو کامنتایی که به احسان توهین میکنن نمی بینی؟؟؟؟؟؟؟؟یا می خوای نبینی؟؟؟؟که تایید می کنی.ما که جواب میدیم حذف می کنی ویرایش می کنی.رعایت عدالت سخته.ولی خواهشا رعایت کنید.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

یه خاطره از فردا آلبوم خوبی است. نمی دانم چرا آقای بحرینی که خودش هم در این آلبوم 2 ترانه شنیدنی دارد با یه خاطره از فردا چندان موافق نیست.البته از ایشان به خاطر این مصاحبه متشکرم.

قسمت دوم خواندنی تر بود.متشککککککککککرم.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

یعنی از نظر احسان ما ایرانیا کمتراز اونور آبیا به هم احترام میزاریم اینو کاملا میشه از حرفای احسان فهمید نمونش هم همین فوتبال اخیر
واقعا جای تاسف داره که نوازنده های اونور(که البته نوازنده ها بهانه بودن)اینقدر به هم احترام میزارن واینجا بعضی افراد میخوان که فقط و فقط آدم های موفق و زمین بزنند.
اینو از ته دلم قبول دارم که خواننده های قبل از نسل احسان موفق تر بودن مثل استاد ایرج اما اینجا احسان شکسته نفسی کرده که گفته شجریان کجا ومن کجا یعنی ما توقعمون پایین بوده که احسان و انتخاب کردیم و به عنوان خواننده ی محبوب و موفق قبولش کردیم
در این مورد حتما از احسان جان الگو میگرم که صبح ها زود از خواب بیدار شم
اون 11 کاراش تمومه من 12 بیدار میشم........
مشتاقانه منتظر کنسرتهای 86 تا الان هستم

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

این صدا صدای آرامشه.....................

واقعا باشعوره این تو کاراشم کاملا مشهوده

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

کیه که ندونه چقدر حسود داره این تک ستاره موسیقی پاپ-
بترکه چشم حسود تا ازاین همه موفقیت احسان نمیره

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

احسان دوستت داریم

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

بترکه چشم حسود و بخیل.احسان جان مثل همیشه بدون گوش دادن به این حرفا وحسادتا با تمامه قدرت به کارت ادامه بده.بترکه چشم حسود و بخیل

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

مصاحبه عالی بود

اسم پسر احسان چیه؟ کسی می دونه؟

و خوشحال از اینم که احسان صاحب فرزند شده

بهترین شخصیت محبوب یعنی احسان

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

از این که هوادار پروپاقرص یه همچین خواننده ی باسواد و متواضع و باشخصیتی هستم خیلی خوشحالم.
چیزی که قطعیه اینه که خیلی ها صحبت کردن در مورد هنر و اهالی هنر رو باید بیان از احسان خواجه امیری یاد بگیرن...
مصاحبه ی خیلی خوبی بود ممنون از همه ی اونایی که زحمتشو کشیدن.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

آخ جوووووووووووووووووووون...
ممنون.هم بابت مصاحبه هم بابت عکسا....
خیلی قشنگن...
کاشکی قسمت 3-4-5 و... هم داشت!!(گــــــــــــریـــــــــــــــه)

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

احسان عشقه..
خودش و باباش و پسر نداشته ش برقرار!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

سلام
عااااالی بود
احححححححححححححححححسان جان عالی هستی
واقعاناراحت شدمکه همه ی رسانه ها آزارت میدن
ولی خب گل آناست که خود ببویدنه آنکه مردم بگویند
موفق باشی و مثل همیشه سالم وسرحال آقا موج مثبت

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

ما همیشه به خودمون می بالیم که عاشق جواهری مثل احسانیم .
راستی مگه احسان پسر دار شده؟
یکی جواب بده تو رو خدا؟!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

از همین الان چشم بسته قول میدم آلبوم جدید احسان پرفروشترین آلبوم سال می شود حالا چه 90 منتشر شود ( که عمرا ) چه 91 چون بهترین ترانه سرا یعنی روزبه بمانی و یکی از خوش ذوق ترین آهنگسازها یعنی علیرضا افکاری وقتی در یک آلبوم باشند آن آلبوم انفجاری می شود !

همونجور که شعرهای استثنایی روزبه توی آلبوم منو رها کن از مهدی یراحی باعث شد یکی از بهترین آلبومهای سال 90 منورها کن باشد.

به هر حال منتظریم و الان یک سال و دو ماهه که از انتشار آلبوم قبلی احسان میگذره !

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

عزیز دلم ! فدای کنسرتات بشم الهی ! شما حرفه ای ! تیمت حرفه ای
اما ما رو هم دیگه ... فرض نکن دیگه نفس !!!
ما هم یه چیزایی حالیمونه :
به نظر من جایگزین‌ها بالاخره خواهند آمد و مخاطبان هم آنها را قبول خواهند کرد. قبل از ما هم استاد شجریان را قبول کرده بودند. مسئله اینجاست که در گذر زمان، سطح توقع ما پایین و پایین‌تر می‌آید. مثلاً من کجا و استاد شجریان کجا! قطعاً برای من هم جانشینی می‌آید چون موسیقی در جریان است.
.......................................
الان یعنی شما خودت رو نف راول موسیقی این مملکت توی عرصه پاپ فرض کردی که اینو گفتی ؟ !!! بابا واقعا خیلی باحالین ! محسن چاوشی البوم میده مث حریص اینقده ژست نمیگیره که شما با اهنگ
پدرت ژست میگیری فدات شم !
راستی ! این مصاحبه هم فقط تولید کردن یه موچه قبل از اومدن البوم ِ جدیدت اقای احسان خواجه امیری !!!
اینو گفتم که بدونی ما حالیمونه برادر !

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

ضمنا تایادم نرفته بگم از سعید شهروز که مجازتر نیستی عزیزم !!!
اگه یهنفر توایران ماه باشه و اصلا غیر مجاز هم نشده باشه سعید شهروزه نه شما با سابقه هفت ماه ممنوعالکاری ِ با خیر و برکتت

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

کنسرت 19 ابان احسان خواجه امیری تو تالار وحدت جشنواره " طواف تا ولایت در حالی سپری شد که جمعی از تماشاگرانی که بلیت خریداری کرده بودند و تعدادی از خبرنگاران، بدون صندلی ماندند.

شب گذشته جمعیتی که برای کنسرت احسان خواجه امیری آمده بودند چنان زیاد بود که از کمک نیروی انتظامی برای جلوگیری از اغتشاش در تالار وحدت استفاده شد.در حالی که هرسه بالکن تالار وحدت مملو از هنردوستان و طرفداران موسیقی ایرانی بود، این درحالی است که شماری از علاقه مندان به موسیقی پشت درهای بسته تالار وحدت مانده بودند.

اینم دو تا عکسی از جمعیت سالن وحدت:

http://s2.picofile.com/file/7181468816/_7_.jpg
http://s2.picofile.com/file/7181883759/_8_.jpg

این در حالیه که احسان 5 شب اونم دو سانس تو برج میلاد کنسرت داشته دقیقا قبل این اجرا ولی بازم میبینیم که چقدر استقبال از این اجرا شده واقعا احسان معرکست...تو ایران مثلش نیست...خودش تکه...

اینم لینک کامل گزارش متنی و تصویری از کنسرت تالار وحدت:

http://www.ehsankhajehamiri2007.blogfa.com/post-170.aspx

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

خوب بود .

سلطان احساس مجید خراطها(به زودی آلبوم مجاز...)

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

نمی گم قسمتی، بلکه تمام موفقیتت رو مدیون صدا و سیمایی!
خواننده هایی هستن که یک دقیقه ازشون کاری پخش نداره بازم از شما محبوب ترن!
کسانی هستن که پیشنهاد 100 ملیونی برای حضور در صدا و سیما رو رد می کنن اونوقت شما.. .
بسه. بذار تایید بشه کامنت! باقی بمونه واسه بعد.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

بی تفاوتی به حرفها و شنیده ها و با تمام وجود کار کردن تصمیمی بود که
احسان باید می گرفت و گرفت و امیدوارم موفق باشه

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

واقعا واسه طرفدارای  ... موسیقی ما خواهشا بذار ما از خوانندمون حمایت کنیم.بی طرف باش.همین.با فاطمه و هواداره احسان کاملا موافقم.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

وای عاشقتم
امیدوارم همیشه موفق باشی
و ممنون از شما به خاطر تهیه ی این گزارش

m.g
سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

مافیا وجود داره ولی در مورد احسان صدق نمیکنه چرا؟چون احسان اینقدر طرفدار داره که نشان از استعداد بالاش داره وحقشه ....ولی خواننده های لس انجلسی تعطیل شدن ر و قبول ندار م .... احسان موفق باشی....... .

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

تازه الان فهمیدم مافیا یعنی هوادارها یعنی چی که تو قسمت اول نوشته بودی
خیلی جالبه که اقا احسان جواب اون آقایون رو این طور داده واقعا جواب درخوری بود"مافیا همین هوادارها هستند"
خیلی خوشحالم که هم وطنای خارج از کشور هم موسیقی داخل کشور رو گوش میدن اونم از موفق ترین خواننده ها رو.فکر نمیکنم خواننده ای به اندازه ی آقای خواجه امیری در اون طرف مرز طرفدار داشته باشه اینو از فیلمهای کنسرت هم میشه فهمید وبازخوردی که از صحبتای ایشون داشتم(صادرات موسیقی ما بیشتر از واردات ما هستند)
این خواننده ای که این حرف رو زده نمیدونم از روی عقل گفته یا از روی حسادت1
اگه ما میگیم مرگ بر امریکا مطمئنا منظورمون هم وطنایی که اونجا ساکنن نیست
این خیلی بده که رسانه ی ما هم بخواد مثل رسانه ی اونور عمل کنه واز این بابت ناراحتم که هم چین حرف هایی باید تو رسانه ی ایران مطرح بشه فکر نمیکنین که اون طرف مرز چی میگن؟چرا باعث خوشحالی دشمن میشیم؟
بالاخره با تمام حاشیه ها و اعلانهایی که علیه احسان داده بودندجای خوشحالی داره که کنسرت با موفقیت برگزار شدحتی با تمام شدن ویزای گروه،این خواست خدا بوده که بتونن طی یک هفته یه گروه جدید تشکیل بدن!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

بلااخره انتظاربه پایان رسید ممنون موسیقی ماممنون جناب بحرینی واقعا"مصاحبه ی عالی بود و چه فکرباز وروشنی داره احسان آفرین
هرچقدرکه طرفدارداره همون اندازه همدشمن داره این بشر
خدا حفظش کنه

ali
سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

ehsan e khaje amiri kheyli goli doset daram,
zemnan tarafdaraye ehsan bedonan nima masiha va hami goftan ehsan mafia hast ke az hesadat migan be nazare man

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

مرسی از احسان جون.... جان شما اول احترام به یه خواننده وهواداراشو یاد بگیر.دوم لطف کن تو صفحه خواننده محبوبت کامنت بذار.سوم کارنامه احسان معلومه از تعداد و کیفیت اجراهاش گرفته تا استقبال مردم از تعداد و فروش البوم هاش از محبوبیت تیتراژ های صدا سیماش گرفته تا اجراهای خارج کشورش تو بهترین سالنها وحرفه ای ترین نوازنده ها.شما می تونی همه این هارو نبینی

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

البته این چیزا حسادت برنگیزم هست.مرسی از تمامه طرفدارای باشعور و با فرهنگ به خصوص طرفدارای احسان عزیز.احسان جان ما که میدونیم چی هستی.ماشالا.دددددووووووووووووسسستتتتتتت داارررررممممممممم

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

جیگرتو عزیزم.باهوش تر. دوست داشتنی تر. خوش صدا تر. با شخصیت تر از تو تو دنیا نیست.عاااااااااااااااااااااشقتم

مصاحبه عالی بود.احسان عزیزم بی صبرانه منتظر البوم جدیدت هستم.موفق باشی عزیزززززززززززززیزم.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

قابل توجه همه وبخصوص طرفدارای اقا احسان ....کنسرت رضا صادقی از همه بهتر است ....خود احسان هم به توانایی خارق العاده اجرای زنده اقا رضا اعتراف کرد هر چند اینم بگم صدای اقا احسان خیلی قشنگه

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

واقعا باعث افتخاری احسان.... " همه دنیا بخواد و تو بگی نه...."دو تا خواننده ی جای خالی که هیچ کل جوامع موسیقی و واقعا کل دنیا از احسان بد بگن و براش حاشیه درست کنن ملالی نیست ...چون خدا هواشو خفن داره... برای صدا و سیمای خودمون عجیب متاسفم که اینجوری از آبروی موسیقی مملکت قدر دانی میکنن angry اگه احسان یه خرده روی خوش به رسانه ها نشون بده درصد زیادی از این ...

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

زنده باد سلطان اجرای زنده و صحنه هارضا صادقی
زنده باد احسان خواجه امیری عزیز

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

ba salam va tashakorr ehsan jan kheilii mamnoon az konserte alieee keh ejra kardy behtarin shab zendegim to sale 90bood vaghean doostat daram

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

جدا از اینکه احسان رو همینجوری دست دارم
به خاطر علاقه اش به رضا صادقی عزیزم بیشتر دوسش دارم!
اینم شعر جدید آقا رضا اجرا شده کنسرت 17 تهران:
از این همه نامردمی ها قلبم داره میگیره کم کم
من از تو می پرسم خدایا اینجا زمینه یا جهنم ؟
وقتی برای گریه کردن باید از این دنیا جدا شد
وقتی واسه آزاد بودن باید اسیر آدمها شد
وقتی دروغ رو میشه نوشید شیرین و آسون تا همیشه
معلومه توی سفره هامون طعم حقیقت تلخ میشه
شاید تو این ظلمت خدایا تو ساحل رو از یاد بردی
گم شد تو دریا کشتی عشق سکان رو دست کی سپردی ؟
اینجا سر هر چهار و پنجش این خلق درگیر نبردن
حق با ملائک بود وقتی با ناامیدی سجده کردند
میگن وقتی می خوای از این همه بدبختی راحت شی
یا باید بگذری از جون یا هم رنگ جماعت شی
باید اونی شی که میگن ، باید اونی شی که می خوان
چه رنجی داره تن دادن به این دنیای بی وجدان ..
سرباز مشکی:فقط مشکی
یا علی...

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

بازم ممنون از احسان عزیز و آقای بحرینی به خاطر این مصاحبه خوب و خواندنی
واقعا خوشحالم که موسیقی داخلی ما در خارج از کشور هم مخاطب و طرفدار داره و به قول احسان از راه دور موسیقی لس آنجلس رو تعطیل کردیم!
در انتظار اتفاق ویژه موسیقی پاپ کشور (آلبوم حباب محسن یگانه) باشید.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

"خودم با این فیلم قرارداد داشتم و چون با کارگردان فیلم به توافق نرسیدم قرارداد فسخ شد. قاعدتاً نباید روی صدای خواننده جدید نظر مثبت پیدا می‌کردم" یعنی اوج ... بودن خواننده رو میشه از این جمله فهمید! این که شما با کارگردان به توافق نرسیدی (حالا کار نداریم که چطوری اول قرارداد بستی بعدا به توافق نرسیدی!) چه ربطی به صدای خواننده بعدی داره؟! مگه مازیار فلاحی گناهی کرده که با کارگردان توافق کرده؟! دید از بالا و تحقیر کردن دیگران هم که از سر و روی صحبتاش می باره! مصاحبه کننده هم که قشنگ داره بهش کد میده که چی بگو! مثلا چرا باید سوال اول رو با "آقای مافیا" شروع کنه؟ خب اینا کده دیگه! واقعا هم جالبه که صحبتای حامی تو پارک ملت رو به خودش گرفته! از کجا فهمیدی که منظور حامی شما بودین؟؟

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

یعنی احسان نمیخواد در آلبوم جدید با سیروان کار کنه؟؟؟

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

خیلی عذر میخوام ولی خوبه شما حد اقل در ظاهر بی طرفیتونو ثابت کنید شما نظر طرفدارای آقای چاوشی رو که هر چی میخوان به احسان میگن تائید میکنید اونوقت نظر منو که هیچ توهینی نداشت حذف ویرایش میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
از سایت معتبر و نابر وانی مثل شما خیییییییییییییلی بعید بود

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

به این میگن فرهیخته

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

هیچ هنرمندی، هیچ رسانه ای و هیچ نویسنده ای بی دلیل بزرگ نمی شوند درست همانطور که هیچ شاعری، هیچ فیلسوفی و هیچ قاضی منصفی بی علت به قله نرسیده است. و بازم هم حسادت.حسادت.حسادت

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

منم با نظره فاطمه موافقم.تمامه نظرای هوادارای چاووشی رو که به خودشون اجازه سرک کشیدن به هر جایی و نظر دادن به هر چیزیرو به خودشون میدن بدون حذف و ویرایش تایید میکنید اونوقت نظرات مارو نه.واقعا متاسفم براتون

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

احسان واقعا یه هنرمنده. از بچگی هنرمند بوده. حالا این که یه عده میان موفقیتشو به خاطر حضورش در tv یا پدر بزرگوارش می دونن ، .... اینکه آدم بتونه از موقعیت هایی که داره (مثله رسانه ملی و حضور پدر) به نحو احسن استفاده کنه مگه بده؟ خیلیا موقعیت هایی داشتن که نتونستن استفاده کنن از دست دادن حالا از روی بخل و حسادت می خوان منکر احسان و توانایی هاش بشن. خیلی خواننده تو tv و برای این رسانه خوندن که حتی نتونستن یک درصد از موفقیت های احسان رو به دست بیارن.پس اینجا نشون دهنده ی هوش یه خواننده ست که تونسته به این خوبی خودشو بالا بکشه. آره ، احسان از tv شروع کرده ولی به کجا رسیده؟به کنسرت دادن در آمریکا، که خیلی خواننده ها آرزوش رو دارن یه جایی اونور تر از ایران کنسرت بدن!! مردم شعور دارن.عقل دارن می فهمن.جنس صدا و کار خوب و بد رو تشخیص می دن.و قطعا هم احسان یکی از بهترین ها در عرصه ی خودش بوده و شکی هم درش نیست. درضمن با نظر fatemeh.m موافقم.خیلی از نظرهایی که پر از بی شرمی و بی احترامی هست تایید می کنید ولی نمی ذارین ما حداقل از خواننده محبوبمون دفاع کنیم.سریع حذف یا ویرایش می کنین. لطفا یه خورده بی طرف تر باشید!!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

خواننده های ما باید کنسرت گذاشتن و توانایی اجرای زنده به صورت کاملا مسلط رو از احسان یاد بگیرند یکسری افراد که اصلا جرات کنسرت گذاشتن رو ندارن یکسری هم که فقط فالش می خونند یا نمایش های مسخره توی کنسرت هاشون بازی می کنند زنده باد احسان و رضا صادقی>موسیقی ما سایت محبوب من خواهشا بدون کم و کاست تایید کن چطور نظر 2 نفری رو که به احسان شماره 1پاپ ایران توهین می کنن تایید می کنن بدون شک احسان بهترین و پر طرفدار ترین خواننده ایرانه این به شدت توی جامعه بین همه رده های سنی دیده میشه

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

احسان قطعا خوش صدا ترین خواننده ایرانه احسان آبروی موسیقی پاپ ایرانه موسیقی پاپ ایرانو همه با احسان می شناسند پیشرفت اخیر موسیقی پاپ ایران رو به شدت مدیون احسانیم زنده باد استاد ایرج که همچین پسر گل و با شخصیت و با کلاس و هنرمندی رو تربیت کرده

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

درضمن 19 آبان 90 توی تالار وحدت بهترین شب زندگیم بود چون کنار خواننده محبوبم اون هم از نوع شماره 1 بودم واقعا احسان ما فوق العادست

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

چرا آلبوم رامین بی باک رو جز آلبوما نزاشتید.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

بی صبرانه منتظر آلبوم جدید و فیلم کنسرتات هستیم احسان جون

صدات منو کشته احسان جووووووووووووووووووووون

منو از این عذاب رها نمی کنی
کنار می به من نگاه نمی کنی

تموم قلب تو به من نمیرسه
همین که فکرمی برای من بسه

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

احسان جون بی نظیری

بزار هر کی هر چی میگه بگه

همش حسادته

چون اگه موفق نبودی این همه بهت نمی گفتن چرا میری تلویزیون

این همه خواننده تو تلویزیون چرا فقط به احسان گیر می دن؟
چون احسان موفق ترینه

خواننده های دیگر حتی شرایط ابتدایی حضور تو صدا و سیما رو ندارن (اخلاقی و ادبی) و اونجا رو با ماهواره اشتباه گرفتن و فکر می کنن هر کاری خواستن باید بکنن

و متاسفانه جامعه ما هم از نظر اخلاقی سقوط کرده که این تو موسیقی ما هم تاثیر گذاشته نمونش همین خواننده هایی که فقط اسموشون خواننده هست

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

قطعا"احسان درصدرپاپ کشورهست گواه این قضیه هم استقبال عجیب و باورنکردنی ازکنسرتهای اخیرشه
بیاین ازاینجورهنرمندهای موفق که واسه کشورمون حتی درخارج ازمرزها افتخارآفریدن ازشون حمایت کنیم نه بکوبیمشون
یکم فکرکنیدتا کی حسادت تا کی کینه

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

سلام .

برای تمام خوانندگانی که به شعور مخاطب احترام میذارن ، آرزوی سعادت

میکنم . مثل احسان خواجه امیری ، رضا صادقی و . . .

احسان واقعا یه وزنه سنگین تو موسیقی کشورمون هست .

با این سن و سال کمش واقعا آدم پخته و متینی هستش .

هر کی جای احسان بود ، خدا رو بنده نبود .

یه نگاه به کارنامش بندازین ، با این سن و سال کم کارنامه درخشانی داره .

من فقط یه اشاره کوتاه به چند تا از آهنگاش میکنم .

آهنگ هایی که کلاسشون واقعا در سطحیه که هر خواننده ای نمیتونه

چنین آثاری داشته باشه . آهنگایی مثل :

سلام آخر ، نابرده رنج ، مسری ، زشت و زیبا ، خودت خواستی و . . .

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

عالیییییییی بود
مرسی ولی با امید موافقم موسیقی ما بی طرف باش لطفا

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

به همین زودی شاهد بزرگترین اتفاق موسیقی پاپ ایران خواهیم بود(آلبوم سراسر احساس سلطان احساس مجید خراطها )...

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

به اون دوستانی که موفقیت احسان رو تنها وابسته به تلویزیون میدونن باید عرض کنم
برای ورود به تلویزیون باید یه سری شرایط رو دارا باشی که اثرت از
رسانه ی بزرگی مثل تلویزیون پخش بشه که علاوه بر صدای خوب ( که قربونش برم توی خیلی از خواننده هایی که با احسان مقایسه شدن کمی تا قسمتی به صورت پراکنده دیده میشه البته به زور دستگاه های جورواجور!)
خیلی فاکتور باید وجود داشته باشه .... کسی که از ابتدا تا به شهرت کامل رسیدنش رو از راه « زیر زمین» طی کرده و اصلا خودش رو به قوانین مقید نمیکنه با کسی که از از روز اول توی چهار چوب حرکت کرده به با توجه به بالا بردن کیفیت کارش همه ی موازین رو در نظر گرفته و به همه ی اقشار جامعه احترام گذاشته هر دو یک جایگاه در رسانه ی عمومی داشته باشند؟؟؟؟؟؟؟

احسان خوجه امیری بی شک فقط و فقط به واسطه توانایی های خودش به این موقعیت ها رسید که یکی از این جای گاه ها مورد قبول واقع شدن مسئولین صدا وسیماست
این رو هم در نظر بگیرید که پدر احسان علی رغم این که استاد و فردی نامی در دنیای موسیقی ست اما فعالیت او مربوط به دوران قبل از انقلاب است و که خود این یک عامل بزرگ بود برای این که موسئولین جمهوری اسلامی او را نپذیرند( که یک سال هم به همین دلیل من و بابا در ارشاد بود) اما با دیدن این همه استعداد چاره ای جر تائید نداشتند
ایا میشود زمانی که نور آفتاب آدم را کور میکند بگوییم شب است؟؟؟
شاید بشود .... ما فقط وقتی میشود چنین ادعایی کرد که حسادت چشمانمان را کور کرده باشد!!!!!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

"موسیقی لس‌آنجلسی تقریباً تعطیل شده و این اتفاق جای تبریک دارد."

چرا تعطیل شدنِ موسیقی در لس‌آنجلس جای تبریک دارد؟

درست است که کارهای ضعیفی در آن شهر تولید شده؛ امّا در این سی و چند سال و بعد از انقلاب همان لس‌آنجلسی‌ها بودند که موسیقی پاپ ایرانی را زنده نگه‌داشتند و چه آهنگ‌ها، ترانه‌ها و آثار درخشان و جاودانه‌ای هم در این مدّت تولید کردند و هم‌چنان هم تولید می‌کنند، هر چند بسیار کم‌رنگ‌تر. بهترین هنرمندانِ تاریخِ موسیقی ایران در لس‌آنجس ساکن و فعّال هستند.

دلیل کم‌کاری لس‌آنجلسی‌ها هم رعایت نکردنِ کپی‌رایت توسط هم‌وطنان عزیز است! نه چیز دیگری. وگرنه اگر منظورِ آقای خواجه‌امیری آهنگ‌های ضعیف و شش‌و هشتی باشد که هنرمندانِ داخل از نظرِ شش‌و هشت دستِ شش‌و هشتی‌های لس‌آنجلس را از پُشت بسته‌اند.!!!

به نظرم که بی‌انصافی است که آقای خواجه‌امیری از تعطیلی موسیقی ایرانی در لس‌آنجلس خوش‌حال هستند و آن‌را تبریک می‌گویند.

همان هنرمندانِ لس‌آنجلسی‌ بودند که در سالن‌های بزرگی مثلِ گیبسون امفی تیاتر کنسرت گذاشتند و راه را برای امثال آقای خواجه‌امیری هم‌وار کردند و همان لس‌آنجلسی‌ها بودند که سالن‌های ایشان را پُر کردند.

به نظرم خوش نیست که برای منافع خود از کم‌کاریِ هم‌کاران و پیش‌کسوتانی که هم‌وطن هم هستند خوش‌حال باشیم.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

شما طرفدارای خواننده های دیگه میخواین خواننده ی خودتونو محبوب کنین چرا بقیه رو به زمین میزنین؟؟؟؟
همه خوب میدونین که احسان از بچگی پیش استاد ایرج و شهناز کار میکرده تو 13 سالگیش واسه TVکودک اهنگسازی کرده و17 سالگیش هم اولین آلبومش رو تولید کرده اینا همه تجربه واسش شده،احسان خوندن تو وجودشه همونطور که در وجود استاد ایرج و پدرانش بوده، احسان با تموم وجودش میخونه و اون حسی رو که از صداش به مخاطبش انتقال میده واقعا تحسین برانگیزه و نمیشه نادیده گرفتش
ستاره شدن به تیپ و قیافه و فتوشاپ و عکس روی آلبوم نیست به صدای خوب و رسا ست که همه میدونیم احسان داره و نمیشه منکرش شد
واسه چندمین بار میگم درسته احسان با پسر ایرج بودن شروع شد ولی با احسان خواجه امیری جاودان خواهد ماند
در مورد شب عید هم باید بگم احسان بدون هیچ تمرینی اون قطعه رو خوند اگرم بوده در حد 2یا3 ساعت بوده واسه همچین کاری فقط باید از تجربه استفاده کرد تا تونست به نحو احسن کارو ارائه داد.احسان قبل از اونم تیتراژ خونده بود پس محبوبیت آلبومش ربطی به شب عید نداره
اگه معروفیتشو بسته به تیتراژ خوندن میدونین.
خیلی ها تیتراژ خوندن پس چرا آلبوم هاشون مثه احسان محبوب نشد؟؟؟؟
من به عنوان یک طرفدار احسان خواجه امیری اصلا به خودم اجازه نمیدم که بخوام توهین یا بی احترامی به طرفداران یا خواننده ها کنم این از ویژگی های هوادارای احسانه
اما ناخواسته ما رو ناراحت کردین،ناراحتی ما یعنی ناراحتی احسان وناراحتی احسان یعنی ناراحتی ما...

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

چرا چون لس آنجلسی ها چارچوب ندارن-اشعاری که واقعا آدم خجالت میکشه حتی توخلوتش گوش بده رو تو موسیقی زیر زمینی وگه گاهی در خواننده های آن ورآبی میشنویم

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

از کنسرت 23 آبان آقا احسان عکس و گزارش نمی ذارین؟؟؟اصلا دارید؟

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

من دیشب کنسرت احسان عزیز بودم
فوق العاده بود
واقعا ازهرلحاظ عالی بود,صدا,نور,...
جا داره بگم احسان نه فقط از نطر صدا و موسیقی بلکه ازنظرشخصیتم معرکست
فوقالعاده باشخصیت با کلاس ومحجوبه....
من بااینکه دیشب دیر رسیدم وباکلی استرس امایکی از بهترین شبهای عمرم بود...
عکسای کنسرت دیشبم لطف کنید بذارید...
فوق العاده ای احسان عزیز...

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

به نظر من احسان بهترین خوانندس من که عاشقشم امیدوارم همیشه موفق باشه
من موافقم با اون تیتری که نوشته بود
این صدا صدای آرامش است

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

Man dar har 2 sanse concerte Aghaye Ehsane Khajeh Amiri boodam-23 Aban- va mesle hamishe binazir bood.Hameh chiz az dekor, noor, seda va....Alie Ali bood. Kash mishod baz ham tamdid besheh.Dar mosahebatoon ham javabhaye dorosto daghighi dadid, be nezaram agar digaran enteghade nadorosti mikonand, baraye ineke dorost cheshmashoono baz nemikonand. Metanat, Tavazo, Ehteram va Adabi ke bevizheh baraye Bozorgan Ghaeli joda az Honare Khandan va Navakhtanat Shomaro bayad Olgooye Hameh Gharar Bedeh va Hamineh ke Shomaro Az Digaran Motemayez Mikoneh.Movafagh, Ba Poshtkar, Saboor va Moghavem Bashi bekhosus dar barabare doshmanan va hasoodan.Pishraftet Alie va Hame Doostet Darim.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

Mosahebeye kheyli khubi budddd

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

شــخصــــیت میخوای؟ احســــــــــــــــــــــــان
مــــــنـــطـق میخوای؟ احســــــــــــــــــــــــان
مصاحبه خوب میخوای؟ احســــــــــــــــــــــــان
صـدای عالی میخوای؟ احســــــــــــــــــــــــان
دیوونه وار دوستت دارم احسان جون.
خیلی دوست دارم به کنسرتش برم ولی حیف که ایشون منت نمیزارن و به شهر ما (آمل) نمیان.
ایشاا... یه سفر به شهر ما بیان
(همگی بگید ایشاا....)

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

احسان توی موسیقی پاپ ایران حالا حالاها تکرار نمیشه احسان باعث شده ما با افتخاز از موسیقی پاپمون صحبت کنیم به قول استاد شجریان حساب احسان از بقیه خواننده های پاپ جداست

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

خوندن هر 2 قسمت این مصاحبه رو به تمام خواننده های جوان توصیه میکنم. مرسی موسیقی ما. مرسی علی بحرینی. مرسی احسان جان.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

افتخار می کنم^^

راستی، کسی می دونه این کدوم قسمت از برنامه ی پارک ملته که آقای خواجه امیری در موردش صحبت کردن؟

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

متاسفم چقدر حسادت آخه چقدر ؟ تا کی دیگه ؟ بسه. خسته نشدین؟
نمیتونین مثله احسان جون بشین چرا دیگه اذیتش میکنین؟ میخوایین بکوبونینش؟ احسان به موفقیتش ادامه میده ، بیخود خوش حال نشین و بال در بیارین . ما همه پشتشیم . :)

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

سرکار آقای فردوس
احسان عزیز کجا ژست گرفته است؟!
اون هفت ماه ممنوع الکاری واقعا بیخود بود چون احسان عزیز هیچ تقصیریندارشت

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

چقدر حسادت حسادت حسادت
این همه آدم گیردادین به احسان چرا؟
به اون خواننده های عزیزی که هوادارشونو میفرستن جلو تا یکی دیگه رو بکوبونن عرض کنم خودتونم بکشین شبیه احسان نمیاد
هر بلایی سرشبیارین هرجوری که بخواین بزنینش زمین بلند میشه و جاودانه
اون جوان ترین اسطوره است
طرفداران محترم خواننده های دیگر عرض کنم هرکاری کنین نمیتونین احسان عزیز رو حو کنین چون اون از همه ی خواننده های جوون موفق تره
وبهش تبریک میگم

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

یاسی جون و الیکای عزیز بانظرتون کامـــــــــــــلا موافقم...متاسفانه اینجا حسودا زیادن که چشم دیدن موفقیت دیگران رو ندارن...
آقا احسان هم خوب جوابشونو داده...."فرد ناموفق مشکل خودش را در موفقیت دیگران جستجو کند" و "قطعاً نسبت به راه‌های موفقیت شناخت لازم را نداشته و نداشتن همین شناخت، باعث می‌شود که به دیگران حمله کند"...

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

وقتی می شنوم بعضی تا این حد به آقای خواجه امیری حسادت می کنن خوشحال می شم. وقتی کسی از همه بیشتر مورد حسادته و بیشتر سعی می کنن جلوی کارش رو بگیرن یعنی کارش از همه بهتره.

یه چیز دیگه : باورم نمی شه ایشون همون آقای خواجه امیری کم حرف و محجوب خودمون هستن که اینطور بی پرده و راحت عقایدشون رو بیان می کنن! جا داره از آقای بحرینی تشکر کنیم.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

عزیزمی

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

dasteton dard nakone
mahshar bod
ehsan
ye doneie

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

احســـــــــــــــــــــــــان یه دونه ای اونم واسه هوادارات
عاشـــــــــــــــــــقتیم

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

خانم ... : احسان و رضا صادقی بهترین های داخل کشور..... احسان خودش گفت: اتفاق افتاد دست من نبود!!!!!!!!!!!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

احسان خواجه امیری فعلا فکر کارهای خودت باش که روز به روز ضعیف تر داری میشی مخصوصا البوم آخرت با تحریرهای حلقویت

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

خوب بود , بزودی البوم جدید مجید خراطها (( سلطان احساس )) پخش میشە کە گوش همە دوشمنها کر میکنە

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

متاسفم برای کسانی به خودشون اجازه میدن بدون هیچ صلاحیتی در مورد یک خواننده موفق نظر بدن.

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

خوشحالم که با خوندن مصاحبت هم روحیه پیدا میکنم.
خیلی دوست دارم بتونم بیام به یکی از کنسرت هات اما متاسفانه نه پولشو دارم و نه شرایطش!

نداریــم ولی این دلیل نمیشه که دوستت نداشته باشیم، خوشبختانه هنوز به جرم دوست داشتن، کسی ازمون پول نمیخــاد!

سه شنبه 15 اسفند 1391 - 17:51

dooset darim agha ehsan

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود برای پسرم نگرانم ... | موسیقی ما